Tusami hunilimom hala oradaysa Anadolu Sağlık Merkezinde perinatoloji uzmanı Zeki bey, çok iyi , fiyat bilmiyorum maalesef
gmzdtp Eray çalışkan 750tl nakit. Memnuniyet aramadım açıkcası, sonuçta başımı okşamayacak, bebeği kontrol edecek🤗 her şeyine baktı, öyle saatler süren birşey değil, 20-25dk falan sürdü maksimum. Raporladı doktoruma yolladım 👍🏻
hunilimom gmzdtp tabi ki sonuçta para veriyoruz en azından yarım saat felan baksa diye düşünüyorum teşekkür ederim cevapladiginiz içinde 🌸
gmzdtp hunilimom Detsylıdaki verim süreyle ölçülebilecek bir şey değil ki. Nitelik tek başına yeterli. Değişken yok, çocuğun kemikleri, çapları, kalbi ve detaylarına bakılır ve biter. Geçen birisi yazmış 2 saat sürdü memnun kaldım diye. 2 saatlik bir durum kesinlikle yok yani.. Memnuniyetinizi muayene süresine bağlamayın demek istedim naçizane. Adı üstünde zaten detaylı işlem. Daha fazlası yok 🤗🤗
Sonqulbulut Bebek uygun pozisyonda ise 15 dk bile yeterli olacaktır gerekli ölçümleri yapması için.Benimki dört kez kalkıp dolaşmama rağmen kafasını olduğu yerden çıkarmadığı icin ertesi gün gitmek zorunda kaldım.(üst dudak ve beyincigi göremediği için).Doktorun cok ilgili ve sabırlıydı sag olsun..
Filizsaracc Bende Eray Çalışkan da yaptırdım 4 ay önce 750 tlydi. Herşeyine baktı 20-25 dakika sürdü.
hunilimom Filizsaracc doktorum hiç bahsetmedi Eray beyden postuma yanıt verdiler giden olmuş nerde tam olarak
Ayse3400 Ben bugün Alikahyaya gittim nisanda tekrar gidicem, mayıs için ayrintili ultrason randevusu verecek. Nesinden memnun kalmadiniz bi sıkıntı mi yaşadınız. Giden arkadaşlarım hep memnun kaldilar eşinizi de alıyorlarmış. Aynı özelde ki gibi büyük ve renkli ultrasonmuş. Ayrıca ben Özel Kocaeli Hastanesine de gidiyorum. Ayrıntılı ultrason 500 orada 😊 2018 yılında kızıma hamileykende kocaeli tıptaydı Öner Bey, yine ayrıntili icin ona gitmiştim ve yine 500 dü.
hunilimom Ayse3400 doktoru sevmedim hiç bir bilgi vermedi bebek iyi kötü vs detaylı icin gönderdi nisanda gel dediler gitme imkanım yok tekrardan haftaya gitmem gerekiyormuş nisan icin ben orda beklerken bir bayan ve esi girdi yarım saat sürdü eşim işten sıkıntı oluyor izin alması bende çocukla iki otobüs değiştirmek gerekiyor birde azarladı orda ki bayan eşimle beni eşim de tartıştı birdaha gireceğini zannetmiyorum 😂
Sabiss77 hunilimom bende Semih Özeren yaptırdım biraz suratsız ama 2 saat baktı herşeyiyle ilgilendi hatta bir iki şeyi göremedi diye ücretsiz kontrole çağırdı benim doktorum MedicalPark ta olmasına rağmen Semih beyi önerdi özellikle
nmtock41 hunilimom öner aynıoğlu 525 tl güzel detaylı inceledi ama kısa sürdü biz sürekli gittiğimiz için detaylı da 15 20 dk kadar sürdü
hunilimom nmtock41 benim doktorum da arkadaşıymış onu öneririm guzel inceler felan dedi yanı zaten ortalama 25-30 dk olsa yeter ilk kızımda da yarım saat sürdü Umuttepe’de
nmtock41 ayriyetten ben eray çalışkana 750 tl eray bey de güzel inceledi 20-25 dk kadar ve semih özerene girdim 900 tl semih beyden memnun kaldım en çok 2 saat kadar inceledi sağolsun ..
gmzdtp Esrasavas78 eray bey yeniköydeki hastanede. Kocaeli hastanesi. Nakit çalışıyor. Kart geçmiyor.