Burcusenkoc Uysll benimde 1 nisan da kesinleşecek tarihim 😌 38+0 oluyorum 4 nisan da bakalım hangi güne verecek sıkıntı olmayınca baya bekletiyorlar galiba
Uysll Burcusenkoc sanırım evet hem suyum az hemde makat gelişi bebeğim henüz dönmedi o yüzden sezeryan oluyorum
Aslihan2 Uysll yok hicbisey demedi acaba verdigi ultrason kağıdında yazar mı? Bebeklerimizin kilosuda aynı insallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🤎
Gzm23 Uysll kız bende öyle valla valla uyku tutmaz beni keşke göz Açıp kapatınca doğum zamanı gelse ne güxel olurdu 😇😇🙏🙏🙏
Uysll Aslihan2 onu bilemiyorum canım doktorum bana söylüyordu en son hastanede yattığım sürece 2 cm olmuş ona bile yatış devam dedi ben çıkmak istedim doğuma kadar yeter dedi inşallah sıkıntı olmaz 🙏 sağlıkla gelsinleer inşallah 😍
AyseMehmett Uysll yaa eşimin doğum günü diye benimde 4 nisandı sezaryen günüm ayın 16sında suyum geldi doğurdum 😂
Uysll AyseMehmett bebeğiniz sabırsızmış demek 😊 ee kendileri ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor 😊
Busranursahbazz Uysll programa göre 4 nisan en doğum normal olacak bklm bekliyoruz belki erken olur diye son 13 gün 🥰