Gorkeminannesi Kadriye_09 normalde 4 ağustos ama sezaryen olacağı için temmuzun son haftası olcak kısmetse 😊
Mysaa Kadriye_09 23 Ağustos ama sezaryan olduğu için erken olur diğer oğlum da 14 Ağustos da belki aynı gunmu Doğum yapsam diye düşünmüyor da değilim 😂
Pyrz_07 Gorkeminannesi benimde aynı 20 temmuzdan sonra sezeryan olcam allah nasip ederse normal doğuma 4 ağustos dedi
Kebelekim Ebrar_63 benimdeee 18 Ağustos gözüküyor 🥰 aslan Burcu olacaklar tarihte pek oynama olmazsa 😂
Kadriye_09 Pyrz_07 peki kaçıncı haftada hareketlerini hissettiniz bnm şuan 18 haftaya girdik ilk olduğu için anlayamıyor
Pyrz_07 Kadriye_09 16+4 de hissetmeye başladım hafif olarak pıt pıt diye atıyordu şuan 21 haftalık olcaz daha güçlü hissediyorum
MafSon Kadriye_09 ben 17 18 haftada his etmeye başladim bam başka duygu 😢 şimdi hiç durmak bilmiyor 😁🌸
Kadriye_09 Zehragniken Zehragniken aaa ne güzel cnm hareketleri hissediyormusun bnm ilk gebeliğim anlayamadım daha
Zehragniken Kadriye_09 benim de ilk gebeligim. Sanki bugün pit pit kalp atisi gibi biseyler hissettim ama sanırım bebekti ya çok farklıydı çünkü
Ikigozumuncicegiii Zehragniken bende tam 19+0 da hissettim o pıt pıt i hatta şansımıza eşimin de elini koyduk o d a hisetti 3 kez vurdu minik papatyam 💕💕
kirmizisaclibayan_ Kadriye_09 20 Ağustos görünüyor ama 38. Haftada doğum yapmıştım kızımda. Bu da sanıyorum ilk haftasında olur Ağustosun