Ebbelif Nazli2626 aslında bu yazı geçirden yaz sonuna doğru gebelik düşünsen Aklından çıkarmışken de hamile kalırsın Stres regl dönümeni etkiliyo ya aslında yumurtlamayı vs erkilediği için regl zamanımız erken ya da geç oluyo Sen şimdi sürekli düşündüğün için stres yine yumurtlamayı yani hamileliği etkiler O yüzden önümüzdeki 6 ay ertele uğraşma Eşinle zevk için ilişkiye gir Korunma Ve ilişkiden sonra kalkıp duş alma Mesela gece ilişkiye girersen sabah duş al Ayağa kalkma ki içinde kalsın en azından yarım saat yumurtaya doğru ilerleyebilsinler diye Eğer senin için uygunsa leap frog pozisyonunda ilişliye girmeye çalış bu pozisyon aşılamayla aynı zaten spermlerin içeri kolay girmesini sağlıyor Sonra da direk uzan ayağa kalkma Dediğim gibi aklında çıkar bi süreliğine yazın mide bulantısı yaşamak emin ol çok kötü bşy en azından sonbaharda havalar azcık serinken daha kolay olur https://www.hunerhediyelik.com/ilk-gece-pozisyonlari-resimli.html Linki de bıraktım burdan bakarsın 🙃
Nazli2626 Ebbelif yaaa çok teşekkür ederim verdiğin fikir için bence de çok mantıklı stres çok etkiledi beni de spora başlamayı planlıyorum belki o zaman daha rahat hissederim ve bu konuyu dusunmem