feyzacodel Meraktan öleceğim. Sağlık ocağında yapılan testler e nabiza kaç saat sonra düşüyor. Deneyimi olan var mı?🥺🥺🥺
MeyraRana feyzacodel hiç belli olmuyor bazıları 2 gün sonra düşüyor hastanelerdeki tahliller bile geç düşmeye başladı anlamadım gitti bende.
Zeynepct feyzacodel sağlık ocakları bildiğim kadarıyla e nabızda çıkmıyor sonuçlar mhrs üzerinden farklı bir siteden bakılıyor size bi numara veriliyor onu girip görebiliyorsunuz yani en azından benim gittiğimde böyle 🙄
feyzacodel Google’dan laboratuvar sonuçlarında daha erken çıkıyormuş sanırım ama kayıt no almayı unuttum. Aradım söyleyemeyiz doktordan alacaktıniz dediler.😒
feyzacodel Zeynepct o kodu bulamıyorum tüpün üzerinde var bir kod onuda okuyamıyorum resimde ekleyemedim atacaktım
feyzacodel Sabah tüpün resmini çekmistim bu kısımda ki yer mi kayıt no acaba? 
AngeL- feyzacodel sağlık ocağında yapılan testlerin hemen düşmediğini biliyorum. Hastanede olanlar 2-3 saat sonra falan düşüyor
Zehraa3 Sağlık ocağında da olsa çıkıyor E nabızdan benım ertesi gün sabah düştü hemen İstanbul da böyle yani ..
Mom727373 feyzacodel saat değil günler haftalar sürüyor. Ertesi gün gidip doktordan öğrenebilirsiniz.
Suzanne Canım bizim sağlık ocağındaki testler hiç bir zaman düşmüyor e nabıza sistemleri farklı doktor işleme sokmayınca e nabıza düşmüyor
Smyye1B feyzacodel Bulunduğun şehrin il sağlık müdürlüğü sayfasından da görebilirsin sonuçları E-nabızdan daha erken çıkıyor orada.