_aren Babynative bende 12+3 te ikili teste gittim devlete söylemediler 16. Haftaya kadar belli olmaz dedi ama özelse belki söyler.
Nisa12345 Babynative bende bugün 12+0 kontrole gittim tahminde bulunmadı ama bende çok heyecanlıyım ultrason resmî atıyorum herkese ne söyleyin diye haftaya detaylıya gidicem inşallah belli olur 🤩
sunset_momy Babynative istanbuldayım ben opr doktor Derya uyan düz YouTube’dan veya ınstagramdan araştırabilirsnz
sunset_momy La_Liberte valla orasına doktora hiç sormadım. Ben hep erkek hissettim rüyamda da gördüm cinsiyeti hiç merak etmiyorum oğlum olacak dedim evet dedi bacak arasında çıkıntı görüyorum dedi
Umutunannesi92 Canım ben 12. Haftada öğrendim büyük ihtimalle erkek dedi bir sonraki hafta yüzde yüz erkek dedi doktorun iyiyse pozisyon uygunsa söylüyorlar 🌺🌺
catidaki_kedi Babynative pozisyonu müsait olursa tabiki de öğrenebilirsiniz 🙂 biz 12+5 te öğrendik. Değişir dediler ama çok şükür değişmedi 😅 gitmeden çikolata yiyip meyve suyu için de hareketlensin de görme şansı artsın 😊
Alyabebekkkk Babynative bende bugün 12 haftalık oldum ve doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin bisey söylemek için erken dedi :)