Seymaben Yigit_Aras9 yok anam benimki bayiliverir dhajshs doktorlarin isine karisir yada dogrumu yapiyosunuz falan diye kendi canimlami ugrasayim yoksa onlami ugrasayim xbsjsb
AysunUgur Gozde0709 benim eşim korkuyor ama söz hakki yok, gireceksin dedim 😅 bence o o ilk ana onların da şahit olması gerek 🤩
Bayancorek Gozde0709 Ben girmesini isterim ama çok üstüme titriyor, normalde bile sızlansam canım yansa hemen gözleri doluyor bir fena oluyor, bu yüzden gir yanımda ol demeyeceğim, kendi çok isterse anca.🤷🏼♀️
Limonzeytin Eşim sağlık branşında askeri personel ve doğuma girmesini istiyorum naspse bakalım😊😊 oda bilsin görsün neler çekiliyomş hamilileğmde sürekli görevlerde adam çok anlamıyor şuan neler yaşadğmı o yzden istiyorm gerisi nasp artk😊😊😊
Estrella Gozde0709 Özel hastaneye gidiyorum doktoruma sordum covidden dolayı almıyoruz dedi girmeyecek
Hatice_gzr2505 Gozde0709 normal doğum yaparsam yanımda girecek ama sezeryan olursam tamamen kendimi bayılttırım 😅 ben dayanamam uyanıkken kesildiğini bilmek kocacım nasıl dayansın 🤣 bakalım nasıl olacak
mavi18_ Benimle girecek eşim öyle anlaştık😂 ama zaten çok soğukkanlı birisidir ben bayılırım o beni ayıltır o derece😂 bebeğimize aynı anda kavuşalım istiyorum
Tuanacam Gozde0709 normal doğum yapmış biri olarak normal doğuma asla girmesini tavsiye etmem eşinizin lakin sancıyı beraber odada çekmelisiniz o zaman kıymetinizi aşırı derecede anlıyorlar emin olun biz beraber doğurduk resmen çocuğu sadece doğumhanede yalnızdım
Boesie Gozde0709 Evet girecek kendisi cok istiyor sende istersen ben istiyorum girmeyi diyor birlikte yasamamiz gereken bi an dedi bende tamam dedim🤷🏻♀️
Melikeince 11 gün önce doğum yaptım doğum başlayana kadr tek eşim vardı yanımda annem olsa bu kadr rahat olmazdım eşimin olması daha iyi oldu doğum başladıktan sonra eşim dışara çıkmaya yönelmiş zaten beni çıkaracaklar diye düşünmüş doktor sizde gelin gelin diye diyince girmiş iyiki yanımdaydı elimi tutmaya fırsatı olmadı ama onun ağlayış beni benden aldı hiç düşünmediğim kadr bana yardım Allah eşimden razı olsun tabi onun için bu psikolojiden çıkması birz zor olucak ama olsun iyiki yanımdaydı dışarıda olsaydı benim ne zorlukla doğum yaptığımı görwmiycekti ikimizinde canından can gitti
Biroglanannesiii Gozde0709 Valla bulunduğum yerde eşler girmeyince eşin neden girmedi diyip kızıyorlar sonuçta eşiniz yanınızda elini tutucaksınız o zor anı beraber yaşayacaksınız bebeğin ilk doğduğu ana beraber şahit olucaksınız eşim O kadar heyecanlıki doktora her gittiğimde soruyor girebilirmiyim diye tek korkusu normal doğumda canımın yanması onu da ben yanında olucam gerçi diyip kendi kendini teselli ediyor
mirage333 Gozde0709 acıbadem hastanesine gidiyorum hiç sormadım ama pandemiden dolayı yasak degilse tabiki mecbur girecek 😂😂😂