Seymaben Gozde0709 bulundugum hastanede esler girebiliyor hem sezeryana hemde normalmdoguma ama ben istemiyorum psikolojisinin kaldirabilicegini dusunmuyorum😅😅😅😅
Yigit_Aras9 Gozde0709 doğm yaptm kocam doğuma girmedi devlete böyle birşey mümkün değil ama kocam doğuma girseydi piskolojisi bozulurdu 3 yıl kendine gelmezdi😅😅
Xxfatma Kan tutuyor kesinlikle giremez bir kere elimi kestim diye kenarda zıplayan eşim var nere giriyor😂😂😂
Yigit_Aras9 Seymaben bunu kocana yapmağğğ 😅 Ben sancı çekerken eşimi istedim yanımda ebelere yalvardmm eşim gelsin yanıma izin vermediler, yalnızdım çok kötüydü bak yine aklıma geldi ağlayasım var aşko
Yigit_Aras9 Bebiscann 😅😅içimden 2 kilonun üstünde 50 cm boyunda bir insan bebe çıkacak eşim orda olaaydı fenalık geçirdi ebeler benı bırakır onunla ilgilenirdi
Seymaben Yigit_Aras9 yok anam benimki bayiliverir dhajshs doktorlarin isine karisir yada dogrumu yapiyosunuz falan diye kendi canimlami ugrasayim yoksa onlami ugrasayim xbsjsb
gldn065807 Gozde0709 bayilirki kan vermeye gitmeyen insan kesinlikle ben kan verirken bile bayılacak gibi olur 😅😅