Fikriyelker MomBse doğru doğru tuvalettede akıyor ben idrar tahlili verirken çok utanmıştım. Vücut alcağını alıyor hiç merak etme.
NecipBernaSvey Fikriyelker ya aynısını bana oldu idrar tahlili verdim bi baktım beyaz beyaz icinde utandım sardım verdim adama dedim ilac kullanıyorum oda gelmis olurmu böyle dedim adam biraz bekleyin olurmu olmazmı biz bi bakalım dedi sonra sorun yok dedi🙈
MomBse Fikriyelker ah şükür o zaman canım yoğun bi kıvamı var zaten aktığı hissedilmeyecek gibi değil alacağını alıyorsa sorun yok
MomBse Neroizm dün kendisi demisti fitil şeklinde alırsan daha iyi etki eder diye benim de tek istediğim daha çabuk ve iyi etki etmesi o yüzden alması gerekeni alıyorsa şükür gerisi mühim değil
Neroizm MomBse aliyor tabi ki. 🙂 bunu soyle dusunun, iliskiye girdiniz esinizle, sonrasinda spermlerin tamami geri geldi. Ama hamilesiniz degil mi? Demek ki gereken her sey yerini bulmus 🙂
MomBse NecipBernaSvey ben de bekliyorum bakıyorum gelmiş daha fazla mı beklesem acaba dedim arkadaş yazmış ya posası geliyor diye olabilir demekki öyle şükür bitmiş senin inşaAllah düzelmiştir bende on gün kullanıp öyle gidicem bi aksilik çıkmazsa inşaAllah
MomBse NecipBernaSvey doğru o zaman evet baksana herkes öyle diyor yine de bi beş on dakika fazla bekleyim bari ben napim akacaksa de yine akar zaten
MomBse NecipBernaSvey 17 hafta 4 gün suan canım açılma filan yok dedi eşte kanama varmış içerden kanama alanı oluşmuş dışarı vurdu bi kere dün gittim iste yatıracaklardı hastaneye ilaç verdi
MomBse Neroizm ay evet ya çok güzel örnek oldu açıklayıcı yani 😊 doğru haklısınız valla tesekkürler 😄
Nenehatun MomBse En iyisi bir saat beklemek. Ben gece yatmadan kullanıyordum. Öylece uyuyordum. Akıntı olsa da az oluyor sonradan.
MomBse Nenehatun keske bende o şekilde uyuyabilsem ama uyuyamam bekliyorum ben 20 dakika filan biraz daha gayret edicem beklemeye napim artık
MomBse Livesya ben bacakları kaldırıp beklemek lazım diye biliyorum ki bencede öyle zaten yoksa kendini dışarı atıyor hemen ben tekrar tekrar koydum dün bide eriyor filan hemen
NecipBernaSvey MomBse gecmis olsun canım sözde bu ilac hemen toparlıyomus benimde kese yamulmus biz daha miniğizz 5+3 günlüktü gördük ozaman kese top gibi yuvarlıktı 7 haftalık gittik kalp atısını dinledik kesen yamulmus dedi 15 gündür kullanıyorum iste pazartesi gitcem bakalım ne diycek bana kanama falan bisey yok dedi bakalım 🤔
MomBse NecipBernaSvey Allah korusun olmasın da inşaAllah düzelir canım Rabbim isterse ne olmaz ki içim ferah normalde çok evhamlıyım ama içim rahat Rabbime emanet bebeğim ben üstüne düşeni yapayım da biz de hiç birşey yoktu bi anda eşte kanama var dendi bu haftanın basında üstelik doktor dedi ki ne seninle ne bebekle ilgili değil kendi kendine olan birsey dedi kanama eşte olduğu icin eş erken ayrılabiliyormus ve buda su sıralar düşüpe ilerleyen haftalarda erken Doğuma sebebiyet veriyormuş Allah korusun hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim
Esmabaynsldz MomBse günde 1 tane kullanıyorsan en güzeli gece kullanmak ben 8. Aya kadar o şekilde kullandım canm
MomBse Esmabaynsldz yok günde 3 tane sabah öğle akşam canım sadece gece olsa en azından uyumaya çalışırdım beklerdim ama 3 tane olunca ister istemez bekledikten sonra kalkıyorsun
Kubdenya Ben sabah akşam hap olarak kullanıyorum allan hiç sevmiyorum kullanmayı. Akıyor falan rahatsız ediyor beni.sabah icindede başım dönüyor ama napim yatıyorum geri gece yatarken içince zaten etkilemiyor uyku yapiyor
MomBse Kubdenya bana fitil olarak verdi kendisi canım suanlık da bi şikayetim yok akması dışında onu da cözersek inşaAllah birsey kalmaz geriye tek etkisi olsun da başka şey istemem
NecipBernaSvey MomBse aynen öyle allah hayırlısını versin insallah bende hamile olduğumu bilmeden ev tasıyodum o sıra koli tasıdım ev temizledim ettim o sırada varmıs haberim yoktu bi sorun yoktu sonra gittim dikkat ettiğim halde kesen yamulmus dedi riskin var dedi