2022Mom2022 Gamzess1 çok erken tiksinti belirtisi demekki bünyeden bünyeye değişiyor bende kalp çarpıntısı yorgunluk baş dönmesi oluyor ama fena 😪
anneolmakzoramagulusuyeter 2022Mom2022 kalp çarpıntım var benim de şu an ya. Geçen ay kimyasal yaşadım onda da öyle çarpıntım oluyodu şimdi adetime 4 5 gün var yine çarpıntım var inşallah tekrar kimyasal yaşamam 🥺
Minik_Lina 2022Mom2022 hiçbir belirtim yoktu içime doğdu kesin hamileyim dedim adetimde ilk günden geçikince dedim kesin var bişi içim içimi yiyor neyse dedim bi kaç gün daha beklim belki geç gelicek diye 3_4 gün sonra gittim test aldım direk pozitif çıktı
yagmurrrra 2022Mom2022 inşallah bulantınız hiç olmaz çok zor bişeymiş herşeyden tiksindirdi kilo verdim 🤮 hiçbişey yiyemiyorum inşallah bikaç haftaya 3 aylık oluruz allah nasip ederse doktor geçer 3ayda diyor bakalım🤲🏼🤲🏼🤲🏼
2022Mom2022 yagmurrrra Amin annesi inşallah dayan sende 3 aydan sonda daha rahat edersin inşallah bendede henüz yok inşallah hiç olmaz 🙅♀️
Mothersbaby yagmurrrra bende aynı şekildeydim. Doktor prilam Dr diye bir ilaç verdi gerçekten çok iyi geliyor bir doktoruna danış istersen. Ağzıma su bile vurmuyordum. Hala da et tavuk balık kıyma hepsinden tiksiniyorum ama en azından diğer yemekleri yiyorum ve bulantılarım daha iyi durumda
bebisimveannesi yagmurrrra inanma canim banada oyle dediler maalesef 16 haftalik olduk hala devam birsey yiyemiyorum insallah seninki gecer ama🙂
Meryemcansever 2022Mom2022 adetim 4 gün gecikmisti kasıklarımda ağrı vardı mide bunaltisi vardı bir haftadır . Doktora gittim hamileymisim🥰😂
2022Mom2022 Meryemcansever adete 4 gün kalası yapmıştım test bende şok olmuştum rüyamın gazıyla yapmıştım sonuçta o testi şaşkınım çook basen içimde hissediyorum bazende yokmuş gibi sizdede böyle oluyormu çoo değişik bi duygu🤰
Meryemcansever 2022Mom2022 bende öyleydim şimdi 25+6 yız ağrılar başladı oturup kalkarken zorlanıyorum bazen çok nadir mide bulantım oluyor sürekli mide yanması sürekli yemek yeme istegi kızım 800 gram olmuş 🥰😂 ben yuvarlanma ya başladım bile şimdiden jdkdkd
2022Mom2022 Meryemcansever sesli güldüm yuvarlanmaya başladım 🐼 😂😂benide bi görseniz sanki karnım iyice burnumda son ayım gelmiş bi eğilmelerim var gayet temkinli bacaklarımı falan ayırarak oysaki daha 5+2 hey allahım 😂😂
2022Mom2022 Meryemcansever Bendeeee🥺 sanırım biraz büyüyüp kalp atışını duyunca eminim o an duygular değişecek direk ağlarım ultrasonda görünce zaten 😭🤰
busraayl1 Çok alıngan olmuştum eşime bak ben hamileyim gidelim hastaneye beta verelim dedim sonuç pozitif 😂😂
2022Mom2022 busraayl1 Aaa ben bazen durduk yerde sinir oluyorum dün akşam kavga ettim zaten sonra hiç bişey olmamış gibi sus ben hamileyim dedim kaldı öyle canım ya bugünde gönlünü aldım 😂
Meryemcansever 2022Mom2022 ben tekmesinide hissediyorum hiç durmuyor kıpır kıpır ama o kadar güzel bı duyguki insanın inanası gelmio 🥰
Songul92 Adetimden bir kaç gün önce yerleşme kanaması olmuştu çok hafif ama ben anlamamıştım ilk belirtim o oldu. Şimdi ikinci bebeği istiyorum ama olmuyor yıllardır 😒
prenseslerblogg 2022Mom2022 benim belirti olmasına imkan vermedi bıdığım böbrek taşı yüzünden doktora gittim kanımda çıktı 😍 değerim 16 ydı zaten çok yeniydim ama çok sevindim Allah herkese tatdırsın ❤️🤲🏻
2022Mom2022 prenseslerblogg amin bıdıkınada sanada annesi o zaman 😂 kaç haftalık peki şuan belirtiler ne durumda ben çok üşüyorum gecede ayaklarm yanıyo daha çok belirtilerim var da işte 😩
prenseslerblogg 2022Mom2022 evet benim buz gibiydi hep 3 ayıma kadar sonra belirtim mide bulantısı sabah uyandığımda baş dönmesi falan oluyordu öyle yani canım ☺️
elifsk03 2022Mom2022 Reglime 6 gün vardı belimden karnıma doğru regli gibi bi ağrı vardı ve o gün kasığım cok ağrıdı yürüyemedim gögüslerim de cok şişmişti ertesi günü hemen test yaptım hayal çizgi vardı bir kaç gün geçtikten sonra tekrar yaptım pozitifti 🤭 hemen anladım hamile olduğumu 😁
3273 elifsk03 hayırlı olsun 😉👍regliden 1 hafta 9 gun öncesinde inanılmaz göğüs ağrım ve şişlik oldu, test verdim pozitif çok şükür, ama sanki göğüslerimin ağrısı azaldı gibi oldu onceki haftaya göre sizinde öyle mi oldu? ☺️
2022Mom2022 Selcanmeral Nasıl bi hismiş o anlatsana biraz bende üç beş ay önce şubatta hamile kalacağımı hissettim hatta kardeşime dedim ve gerçekten şubatta hamile kaldım 🥺