2022Mom2022 Hadi biraz sohbet edelim kızlar ilk hamilelik belirtileriniz neydi benimkinden başlıyorum 😂 ilk öncelikle iki defa rüyamda test yapıp pozitif gördüm ilk belirti buydu 😂😂😂devamı siz getirin
Kizilkafaa 2022Mom2022 Çekmecede gebelik testi buldum banyoya gittim öylesine yaptım şoook, göğüslerim ağrıyordu sadece 😂
Smyye1B 2022Mom2022 Midem çok yanıyordu zaten eşimede ben hamileyim diyordum o imkansız daha 1 haftalık evliyiz diyordu Bi sabah test aldırdım zorla sonuç pozitif 😅
Meryemcansever 2022Mom2022 adetim 4 gün gecikmisti kasıklarımda ağrı vardı mide bunaltisi vardı bir haftadır . Doktora gittim hamileymisim🥰😂
momz Kizilkafaa hahahah. Alın benden de o kadar. Gözüme gebelik testi ilişti idrarı rastgele damlattım çöpe attım 10 dk sınra gözüm çöpe ilişti şok… sadece belim ağrıyordu o sıralar ve fazlaca idrara çıkıyordum.
Buslee Smyye1B 1 haftalık evlisin ve o kadar zamanda hamile olduğunu anladın öyle mi yanlış mı anladım doktordan daha hızlısın o zaman maaşallah🧿
B-Y94 Smyye1B ohaaa aynı ben 😍🥰😂 evlendim 2 haftasında hamile kaldım 😂😂 olunca oluyor şuan kaç haftalıksın kuzum
yagmurrrra Bende rüyamda gördüm gebelik testi yapıyodum pozitifti sabah test aldım pozitif çıktı😍 kasıklarımda minik sızlamalar ve göğüs şişliği hassasiyeti vardı😍 öğrendikten 1 hafta sonra bulantılarım başladı beni mahfetti hala devam ediyor 9+3☹️
2022Mom2022 yagmurrrra 5+2 yim henüz bulantı yok inşalalh olmazda ama inanılmaz baş dönmem oluyo aniden bastırıyor aynı şekilde yorgunlukta ,ve kasık ağrılarımda oluyo ,sizde benim gibi rüyada ilk belirtiyi almışsınız maşallah 🧿😂
Selimkemalinannesi yagmurrrra merak etme benimde 6-12 hafta arası o bulantılar oldu sonra hemen kesildi bulantı başladığı an doktor dedi bana yürü açık hava yoksa balkona cama çık adım at tuzlu kraker ye
2022Mom2022 Kizilkafaa belirtiler hala devam ediyormu bende 5+2 yim kasıklarımda enteresan ağrı ve sızılar oluyor normalmi acaba aslında tedirginlikte yaşıyorum
Kizilkafaa 2022Mom2022 Canım evet ara ara kasık ağrısı oluyordu, sanki regl olacakmısım da bi anda alttan akacakmış gibi hissediyordum. Sanırım o da bebek yerleşirken oluyor
Zahii 2022Mom2022 benimde 6 haftalık bugün birden bire sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi çok korktum 🥺
2022Mom2022 Nazli_1169 Ne kadarlık peki şuan annesi inşallah o bulantı banada uğramaz oturur ağlarım heralde sinirden 😭💓
2022Mom2022 Smyye1B Aaa süper o zaman bende görürüm inşallah o haftaları ya sürekli doğacağı an odası neler alsam karnım ne zaman büyür kıyafet bulabiliriyim kafamda bi ton sorularla uyanıyorum gün. İçindede böyle bendemi anormallik var yoksa sizlerdede bu durum varmı kızlar ya 🤰😁
yagmurrrra 2022Mom2022 inşallah bulantınız hiç olmaz çok zor bişeymiş herşeyden tiksindirdi kilo verdim 🤮 hiçbişey yiyemiyorum inşallah bikaç haftaya 3 aylık oluruz allah nasip ederse doktor geçer 3ayda diyor bakalım🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Meryemcansever 2022Mom2022 bende öyleydim şimdi 25+6 yız ağrılar başladı oturup kalkarken zorlanıyorum bazen çok nadir mide bulantım oluyor sürekli mide yanması sürekli yemek yeme istegi kızım 800 gram olmuş 🥰😂 ben yuvarlanma ya başladım bile şimdiden jdkdkd
Gamzess1 Aşırı uyku isteğiyle anlamıştım uyanıp kahvaltı yapıyodum yine geri uyuyordum kafamı kaldıramadım sonra domates dograrken öyle kötü koktu ki bıraktım hemen dedim ben hamileyim kesin akşamına acile kan vermeye gittim ve 35 betayla öğrenmiştim😌
2022Mom2022 Gamzess1 çok erken tiksinti belirtisi demekki bünyeden bünyeye değişiyor bende kalp çarpıntısı yorgunluk baş dönmesi oluyor ama fena 😪
Eelliiff1234 Gamzess1 benimde ilk haftalar uykulu geçti ama çalıştığım için erkenden kalkıp işe gidiyodum hiç uyuyamadım maalesef aşırı yorgunluk vardı iki tabak kaldırıyodum yorgunluktan yığılıyordum