Yasemincee26 hulyaca bana da dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olur inşallah benim de bebegim olur 🤲 Hayrlı olsun bebeginiz Rabbim saflıkla almayı nasip etsin kucagınıza
hulyaca Yasemincee26 tabiki de ederim. 🌸 Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 🥰 mutlu haberi siz de böyle duyurursunuz 🤲🏻 🤗
symatk hulyaca Amin ecmain inşaallah 🤲🏻 Rabb’im sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin biz isteyenlerin de kucaklarımızı sağlıklı sıhhatli evlatlar ile doldursun nasip etsin 🤲🏻
hulyaca symatk Amin inşallah canım. Gördüğüm herkese dua ediyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻 🌸
hulyaca Mom545441 benim rahmim tersmiş. O yüzden alttan bakalım demişti doktorum canım. Göremedi karından çünkü o zaman.
symatk hulyaca amin inşaallah 🤲🏻 kaybım var tekrardan istiyorum Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın 😢
hulyaca symatk dua kapısının ne zaman açık olduğu hiç belli olmuyor. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah canım duamdasın 🤲🏻 🌸 bir kayıp daha yaşatmasın Rabbim 🤲🏻
hulyaca Eda272780 öncelikle hayırlı olsun 😍ben mesela ilk hamileliğimde 5+4 de keseyi görmüştüm. 7+2 de kalp atışını. Senin de kalp atışı içindir canım 🥰
G_19 hulyaca doktor 2 hafta sonra gel dedi acile kan verdik bugün sonuçlar e nabızdan çıkıyordu gözükmüyor şimdi yarın tekrar kan verirm olmazsa
hulyaca G_19 doktora hemen gitmeyeceğim ben de o yüzden yarın bi kan veririm büyük ihtimal ben de. 🌸 Güzel haberler alalım inşallah 🥰
G_19 hulyaca uygulama da 5+2 gözüküyor en son pazar günü değerim 873 çıkmıştı şimdi sizce kese olulmuşmudur ? İlk gebeliğim hiç bilgm yok doktorlar da tam net birsey söylemiyorlr
G_19 hulyaca ama daha bana şu kadarlık hamilesin de demedi kimse sadece keseyi görmüyorz diyorlr şaşırdm artık nereye gideceğimi napacagımı
hulyaca G_19 normalde demesi lazım aslında. Son adet tarihine göre biliyorsun zati ama ultrosonla baktığında da söyler doktor. Verdiği ultrosonda kağıdında yazmıyor mu peki. Orda da yazar.