selam arkadaşlar hamileyim ve 1-2 aya bebek arabasını almak istiyorum indirime denk getirebilirsem cünkü fiyatlarda her gecen gün yükseliyor malum. Cybex kullananlar var mı? memnun musunuz? Hangi modeli? Avantaj dezavantajları nedir?
CYBEX bebek arabası kullananlar
- Düzenlendi
Powerpuffgirlzz cybex priam ı önermisti bikaç kişi bana. Fiyatını görünce bakma gereği bile duymadım 😂
Powerpuffgirlzz bende bi ara bakmıştım gereksiz pahalı yer kaplamıyor ilerde baston araba görevi görüyo vs özellikleri güzel ama ne bileyim değer mi bilemedim çocuk kısmına belli olmuyo sevmezse oturmuyo
Powerpuffgirlzz ben kullanıyorum. Balios S Lux modelini
bayatkahve memnun musunuz
Powerpuffgirlzz ben çok memnunum. Sürerken yok gibi, süspansiyonları çok iyi. Ama her travel sistem gibi biraz ağır. Tek elle kapanıp açılıyor.
bayatkahve üzerinden epeyce zaman geçmiş ama ben de cybex almayı düşünüyorum, priam ile sizin aldığınız model arasında ciddi fiyat farkı var ama sizin aldığınız da cadillac gibi duruyor arka tekerleri büyük vs..sizin aldığınız model pusetle de kullanılabiliyor mu ayrıca pusetini de aldınız mı
Ecceee puset ile kullanılıyor. Ekstra alıyorsunuz puseti biz aton-m i size modelini aldık uçağa alındığı için ondan da memnunuz
bayatkahve her pusete uyumlu mu acaba bende cybex almayı düşünüyorum ama baska bir marka pusetim var onunla kullanabilir miyim diye merak ediyorum acıkcası
Smmyyy ara aparatlar ile oluyordu. Google da araştırınca bayağı marka ile uyumluydu siz bir bakın
bayatkahve merhaba hala memnun musunuz bizde düşünüyoruz ağırlığı biraz korkuttu ama çok sağlam duruyor
bayatkahve ah evet bende sorayım memnun musunuz acaba bende düşünüyorum da
Deletedmom_11 selamlar ben de priam almayı düşüıçok hoşuma gitti beni tel düşündüren ağırlığı siz aldınız mı? Mios çok daha hafif ama priam çok içime siniyor ağırlık hariç
Deletedmom_11 evet hala memnunum. Hatta Cybex eezy s twist +2 idi sanırım o modeli çok daha hoş
bayatkahve merhaba bende balios sipariş ettim de hala memnun musunuz acaba ağırlığı biraz gözümü korkutuyor twiste bakmıştım ama beğenmedim yani oturma alanı falan çok dar geldi tentesi de küçük geldi çok çocuğu korkuyacak gibi gelmedi de