yanlisanlamaama Samira30 tüp transferi sonrası odaya geldiğimde YouTube dan açıp dinledim bugün 6. Gün hergün açıp dinliyorum duadan zarar gelmez dinleyin hiç birşey olmazsa ruhunuza faydası olacak 🤍
Nazendehanim Samira30 2 kere okudum 2 gebelik geçirdim 2 Side sagliksizdi 3. Kere okuyorum Allah’ın izniyle bu sefer sağlıklı gebelik nasip olacak inşallah.
Merymom Nazendehanim meraba bende bugün okumaya başladım ama googledan baktım hurmaya okunması gerekiyormuş okuduktan sonra öğrendim siz nasıl okudunuz
babymoomss Mom545441 ay canım hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok istiyordun 😘 kullandığın şeyler var mı arı sütü propolis vs folik asit neler yaptın bu süre içinde yardımcı olur musun
Mom545441 babymoomss ovülasyon ve folik asit onun dışında bişey yapmadım kuzum teşekkür ederim darısı bekleyenleree olsun inşallah 🙏🏻 🥰
Nazendehanim Merymom ben günde bir Meryem suresi okuyordum bazı yerde hurma bazı yerde su yazıyorlar ama ben sadece okudum
Evremmerve19 Samira30 bende 2019 da ramazandan önce başlamıştım Meryem süresine 41 kere okduum hamile kaldım sonra düşük yaptım sonra ikinciyi okudum 41 kere daha ama hergun yine okudum yine hamile kaldım şuan okumadım hamile kaldım inşallah birşey olmaz ama bence bir etkisi var
sayre Kızlar ben Meryem süresinden dolayı mı hamile kaldım bilmiyorum, ama gelişiguzel okumuştum 41 i bulmuştur.. bu ay hamile kaldım çok şükür 🧿
Meleq Samira30 gebe kaldığım ay her sabah namazından sonra okuyodum sonra ne kadar doğru bilmiyorum kız çocuk isteyenler meryem erkek çocuk isteyenler yusuf suresini bol bol okusun diye bi paylaşıma denk gelmiştim meryemi okumaya devam ettim elhamdülillah kızımı bekliyorum..eskisi kadar sık olmasa da bebek isteyen herkes için okumaya devam ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..