Mom545441 Samira30 valla ben adet olduğumda geçen ay açtım televizyondan bütün odalara kadar gitti ses bu ayda hamileyim işe yaramış olabilir🥰
Syme Samira30 benm bugün 41 bitti adet olunca bıraktm adet bitinc ebaildm hurma fln okumdm hergn okuyup teslim ettim naisp bakalm hala okumua devam edecen
Pemberuya Samira30 valla ben okudum dinledim o ay oldu çok şükür hamd olsun 🌸 bide avakado yedim bolca ☺️
Mom545441 Samira30 inşallah şuan artışını takip ediyorum inşallah sizede en kısa zamanda nasip olur canım 🙏🏻 🥰 bide yusuf suresi var onuda açın evde
babymoomss Mom545441 ay canım hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok istiyordun 😘 kullandığın şeyler var mı arı sütü propolis vs folik asit neler yaptın bu süre içinde yardımcı olur musun
Mom545441 Samira30 ya kuzum internetten bulmuştum ama şimdi bulamıyorum bu fotoyu buda ss alıyorum kırpıyorum puslanıyor
Hayat2022 Bende 40 gün okudum bugün son 41.okuyacağım Rabbim nasip etsin inşallah bana da bebek isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 😊
Hayat2022 Samira30 yazarım canım direk oldugu zaman burda paylaşacagım ve yaptığım tüm herrsey de yazacağım
Hayat2022 Vcylmz okumadığım günler eşim okudu adet dönemmde benm de olur inşallah kaç aydır deniyodunsunuz kaçın cu ayda tuttu