Ksmt93 Deletedmom7373700 Gün içinde test yapabilirsiniz ben akşam yapmıştım net çıkıyor. Siz galiba test yapmaya niyetli değilsiniz
Deletedmom7373700 Ksmt93 niye niyetli olmayım ? Şu an yapamıyorum demek ki müsait değilim 🤷🏻♀️ O yüzden mecbur yarın yapabilirim ancak.
Deletedmom7373700 Because yok henüz yapamadım maalesef. Bugün müsait değilim. Dışarı çıkacağız eşimle beraber. Geç dönmezsek akşam gelince yoksa yarın sabah elim yokken yapacağım 🥰
aylinnntrhn Deletedmom7373700 çok sevindim adınıza 🌸Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😇
Krtykrty Deletedmom7373700 Hayırlı olsun inşallah. Eşine nasıl sürpriz yapacaksın bakalım. Bize de söyle 🤗🤗 😍😍
Tanemveannesi_ Deletedmom7373700 ayyy şuan ben bile heyecanlandım yapınca haber et ama bu belirtilerle var gibi bende de aynısı olmuştu meğerse hamileymisim 😅 adetle karistirmafim çünkü adette genelde belirtim olmaz 🤷 Rabb’im gönlüne göre versin inşallah 🤲🧡
Deletedmom7373700 Krtykrty hiç bilmiyorum nasıl bir süpriz yapsam çok sabırsızım akşam hemen söylemek istiyorum 🙊
Tanemveannesi_ Deletedmom7373700 çok mutlu oldum sağ sağlım kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah 🧡🤲
Aysegl1602 Deletedmom7373700 ay çok sevindim senin adına benimde adetim 3 gün gecikti test yaptım negatif çıktı aynı belirtiler bendede vardı ama ben hep hamile olduğumu düşündüğüm için belirtileri hissettim sanırım 😀
Deletedmom7373700 Aysegl1602 bende ilk gününde yapmıştım ama benim de negatif çıkmıştı 😂 8 gün sonunda çok şükür gördüm pozitifi. İnşallah sende görürsün haber et 🥰🙏🏻
Aysegl1602 Deletedmom7373700 ay inşAllah Bekleyeceğim bakalım adet belirtileri hiç yok insAllah bendede vardır umut her zaman var 🥰
Mihribancglr Deletedmom7373700 yaaa maşallah içime doğmuştu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏♥️♥️♥️♥️
csdalgacsd Adetim 3 gün gecikti ama testler negatif aynı durumu yaşıyoruz sanırım adet dönemi uykusuzluk olur bende normalde uyuyamam geceleri şimdi hiç uykusuzluğum yok bilemedim 8. Gün pozitif gördüm deyince umutlandım bende sonradan döner mi acaba 😃
Deletedmom7373700 csdalgacsd valla belli olmaz bende ilk başta negatifti çünkü idrara inmesi zaman alıyo dediler sabrettim çok şükür 🥰🙏🏻 İnşallah sende görürsün bu ay pozitifi 🙏🏻