_Zubeyde_ canım benim aynısını bende yaşadım çok zor bi süreç ama geçecek inan bana. Eğer bana soracak olursan ilaçla düşürmeyi seç ben doktorumdan çok istedim ilaçla düşürmeyi bana yapmadı kürtaj parası almak için olduğunu düşünüyorum. hem rahimin kürtaj görmemiş olur zaten daha çok küçük çok acılı olacağını düşünmüyorum biraz adet ağrısı gibi olacağını düşünüyorum. Bende 2 kere kürtaj oldum ve bence bu süreçleri yaşamış biri olarak sana bi kaç şey önermek isterim çünkü iki kere yaşadım ilkinde kalp atışı yoktu ikincide kalbi durdu üzücü süreçler ama geçecek. Öncelikle bilmiyorum ilişki oldu mu ama bir daha gebe kalırsan ilk 3 ay ilişkiye girme ve mutlaka doktoruna bir pıhtılaşma testi yaptırmak istediğini söyle ben 2. Düşüğümden sonra yaptırdım ve pıhtılaşmam çıktı sende de çıkacak diye bi şey yok ama beni uyaran olmamıştı keşke daha önce yapsaydım bu testleri ilk düşüğümden sonra. doktorlar ilk gebeliklerde normal diyor ama sen yine de peşini bırakma canım rabbim bi daha yaşatmasın hayırlısı böyleymiş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah