ozlemkzl3 Belediyeden bebek yardım paketi alan varmı ? Nereye başvurdunuz bilgi verirmisiniz ve nasıl oluyor ?
Selin12- ozlemkzl3 ben aldım canım istanbulda yaşıyorum sosyal hizmetleri aradım onlar yinlendirdi içinde beşik biberon kıyafet bez ıslak mendil şampuan oyuncak ilk kitapları çorap zibin ağız mendili vs.esyalar var
Kelebekk-0307 ozlemkzl3 mersin için soruyorsanız böyle bir yardım herkes için yokmuş sormuştuk biz sadece maddi durumu olmayan ailelere yapılıyormuş onunda belli şartları varmış işte.
ozlemkzl3 Gamzedngdn süt yardımına başvurdunuz mu peki ? Onun nasıl yapıldığını biliyorum yapmadıysanız
Gamzedngdn ozlemkzl3 evet 1 yaşından sonra gelen süt yardımını diyorsunuz değil mi ondan faydalanıyorum ilk kızım 20 aylık ikinciye hamileyim
sevgitekes Selin12- bende 153 ü arayıp başvurdum ama cvp gelmedi 10 günü geçiyor siz kaç günde geri dönüş aldınız
Selin12- gulerk maddi duruma bakılıyor canım benim eşim işten çıkarılmıştı o zama baş vurmuştur öyle aldım canım
bir_pasa_annesi Selin12- bu her şehir için mi geçerli kuzum benim eşim de çalışmıyor ihtiyacım var birde ne kadarlık hamile olmak gerekiyor
bir_pasa_annesi Fatma4495 05398403605 bu numaraya WhatsApp dan gebelik kan sonucunu bir de kimlik resmini atmaliymissin dönüş yapacaklarmis ben de attım dönmelerini bekliyorum
Selin12- bir_pasa_annesi canım diğer şehirlerde de yardım yapıyorlarmış ama beşik filan varmi bilmiyorum her şehirlerde farklı oluyirmus kiminde puset olyormus süz 153 arayin onlara söyleyin oradan yönlendiriyorlar bana 35 haftalık ken geldi doğumdan önce getiriyorlar
Afra_123 bir_pasa_annesi onu sadece çalışan annelere veriyorlar diye biliyordum. Yani ben çalışmıyorum eşim de çalışmıyor başvurabilir miyim
Selin12- sevgitekes bir ikiayı bulmuştu canım beni aradılar evdeyseniz yardim getiricez diye anne bebek yardımı diye
Selin12- Afra_123 canım büyük şehir belediyesinden 4 yaşına kadar inek sütü yardımı yapılıyor bunu demek istemiş olabilir arkadaş
bir_pasa_annesi Afra_123 alabilirsin cnm ben oğluma hamileyken de almıştım bunda da verirler şart yok inda ben de ev hanımıyım sadece gebelik süresince veriyorlar
ozlemkzl3 Mersin için yazdım ben kızlar . 0324 185 00 00 a yazıyorsunuz gebelik belgenizi yolluyorsunuz .