Bahar1508 Sema_er hamile kaldığın günü üstünden 13-14 gün geçdiyse idrar testinde çıkar ama kan testi 1 haftalıkkende cıkıyor
La_le Sema_er 1 hafta geçsin dene şansını canım bol bol test çubuğu al ben 5 veya 6 tane denedim 6 da çıkmıştı pozitif
MerveEbru Bi sonraki adet tarihin geçmediyse testte çıkmaz. Adetinin geçmesinden 1 hafta sonrasında testte pozitif çıkıyor.
femme Sema_er nasıl ciksin bacim daha yeni yumurtlama çatlama görmen lazım Benimde en son 6 mart ordan biliyorum Adetini bekle Bu kadar erken bi tarihde simdiden aklına test yapmayı geçirme Sabırlı ol
Gulcingezer Sema_er daha cok erken bnimde 5 martti haftasonu anca varsa yapman lazim smdi negatif cikar yumurtlama ustunden 10 gun gecmesi gerek en erken
Gulcingezer femme az bi kasik agrim var ama erken bence belki psikolojik de olabilir hafta sonuna kdar belli olur diye dusunuyorm :)
Rusnam Kızlar selam , 19 Şubat regli oldum . 14 Mart’ta kan testi yaptım negatif 19 Mart’ta kaset test yaptım negatif . Bat tarihim 21 Mart 2 gün gecikti . Sizce biraz daha bekliyeyim mi yoksa hamilelik olusmamismidir
yigitinannesiiiii Rusnam geç döllenme olabilir canım gecikmen tam 1 hafta olsun öyle yap sonra kan testi verirsin daha olmazsan
Hilaallkrkmz Rusnam bende senin gibiyim 20 şubat son regl tarihim pazar günü tekrar olmam gerekiyordu olmadım dün kaset test yaptım negatif çıktı. Hâlâ bekliyorum regl 2 gün gecikti ama maalesef negatif çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım bende 😏😏
femme Gulcingezer bende belirtinin B si yok kız 😄 stres olmayayım diyorum ama ne acayip işlenmiş bunlar 😄
Gulcingezer femme sorma vala Ya :) bende hic takmiyorm haftasonu bakicm bi erken testle belirtim olursa 1 nisan mat zaten bakalm 1 hafta bekliycm