Semaa12 Son adet tarihim Şubat 15 daha 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim adetim 6 gün gecikti bugünden itibaren kese ne zaman görünür acaba
Yigitinannesiyim Semaa12 Ben olsam gider bir baktırırdım hiçbir şey olmasa merakımdan baktırırım mesela bir başlıkta kese etrafında kanama diye okumuştum doktor onu görüp söylemiş bunun gibi doktora gitmekten ne zarar çıkar ki 2 hafta sonra gel derse de 2 hafta sonra gidersiniz hamileligimin ilk zamanlarında beta takibi yapmıştı doktorum 2 günde bir sonra keseyi gördük sonra bebeğin kalp atışları duyulmadı vajinal ultrason ile baktı daha sonra kalp atışları karnımdan görüldü hep aşama aşama oldu bu aşamaları yerinizde olsam kaçırmazdım tabiki en iyisini de siz bilirsiniz 😇
Tubmavi Semaa12 Bi hafta sonra git bence keseyi görürsün kalp atışı olmayabilir özele gitmeyi düşünüyorsan bence şuan erken ben ilk özele gittim pişman oldum 7-8 haftadan önce boşuna gibi oluyor. 7+3 gibi bi tarihten sonra kalp atışı duyabilirsin öncesinde zor gibi.
MerveEbru 5 haftalık hamilesin zaten şuan kese görünüyordur canım. Ama kalp atışını duymak istiyorsan 2 hafta daha bekle
Deletedmom7373700 MerveEbru ayyy ben göremem mi o zaman keseyi 🥺 yarın gidicem doktora yumurtlamam Mart 3 te bitti adetim 16 da olacaktı olmadım testim pozitif yarın randevu almıştım
MerveEbru Semaa12 hayır canım hiç bi risk taşımıyor doktor zaten yarın gitsen 2 hafta sonra gel diyecek sana bebeğin kalp atışı için
MerveEbru Semaa12 bana kalırsa iki hafta daha bekle o zaman kese büyümüş olur daha net görürsün bebekte hafif belli oluyor daha iyi hissettirici oluyor o zaman
NefesBebek Semaa12 ben gitigimde 5 haftalık olduğunu öğrenmiştim. Evet kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti ama kese cevresinde kanama alani olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyleyerek progestan başlamıştı. 2 hafta sonra da gittim. Kalp atisini dinledik çok şükür. Sen bence git ve tedbirini al. Hayırlısıyla sağlıklıca kucağımiza alalim İnşaAllah
hmyrfnn3 fuunda_3 gebelik düşünüyorsan zaten 3 ay önce başlayın diyor bütün doktorlar bende 3 ay önce başlamıştım 👍
Semaa12 fuunda_3 he folik asitemi hamile kalmadan önce başlanması gerekiyor aslında folik asit hamile kaldıktan sonra kullandığın işe yarıyor fakat depon dolu olsa daha iyi oluyo o yüzden hamile kalmadan 3 ay önce başlamak en iyisi
Parafin 6+1 de kalp atışını aldım ben 2. De düşük olduğu İçin her hafta gittim ben 5,6,7,8,9,10 şaka gibiyim 😁😁
hmyrfnn3 Ben iki hamileliğimde de idrar testinden sonra kan testi verdim onda da gebelik çıkınca direk gittim niye bekleyin diyorsunuz ki insan heyecan da yapıyor sonuçta birde benim ilkinde düşük oldu o yüzden endişeli olunca da hepten koşa koşa gittim.
hmyrfnn3 Semaa12 Ben 4. Haftanın başındaydım tam hatırlamıyorum 2.5 sene geçti üstünden ama kese gözüktü kalp atışınıda 6. Haftada görmüştüm