geceist Kızlar vajinal mantar geçiren var mı varsa nasıl kurtuldunuz? Yada şuan ne yapıyorsunuz kurtulmak için?
Miracinannesi_52 geceist eğer hamilelikte çıktıysa geçmiyor ya maalesef krem kullandım fitil kullandım sadece hafifliyor tamamen geçmiyor 😌
geceist Miracinannesi_52 gebeliğimin başından beri çekiyorum bu sorunu bebeğime bişey olacak diye korkuyorum 😔
Serifedayan geceist canım ben elma sirkesi kullandım canım iç çamaşırımı ütüleyip günde 3 kez felan değiştim birde trovozal krem kullandım ancak o şekilde geçti Allah yardımcın olsun çok zor bir şey
Demoscum geceist doktorunuza bi danışın da vajinal yıkama diye bi işlem duymuştum vajinanin içini batikonla yıkıyorlarmış hastanede, sonrasında tekrar olasılığı da sıfırmış.
Mrvkyra Demoscum benim de aynı sorunum var 38. Haftadayım ara ara vajinal yıkama yapıldı batikon la bende evde batikon la siliyorum ama hastanede yapılan gibi olmuyor evdeki orda derine kadar yıkandığı için daha faydalı oluyor
Sinemmmmm58 geceist 2. Hamileligim ve surekli oluyorum.hicbir cozum bulamadm surekli fitil ve krem kullaniyorum kasintiyi gidermek icinde sirkeyle yikiyorum
tazebiranne_hg04 geceist bende de aynı dert bir sürü fitil hap geçmedi doktorum alttan muayene etti en son sonrasında kanama oldu sen sen ol sakın alttan baktırma
tazebiranne_hg04 geceist 16 haftalık rahim ağzından sürüntü aldı kanama normal dediler ama baya kırmızı kırmızı kanamam oldu hep 3 gün hastanelerde süründüm resmen
Elifbrtnn Hamileliğimin başından beri çekiyorum bende 🤦🏻♀️🤦🏻♀️bir türlü ne kullandı isem geçmedi sadece hafifletiyor o kadar.
geceist tazebiranne_hg04 ay allah yardım etsin doktorun da iyisi lazım alttan niye bakıyor tahlillerde çıkıyot zaten ben tam kültür de verdim bunun için
Gonul_1 geceist asla kurtulamıyorsun lanet gelsin o mantara ben 18 yaşından beri cekiyorum 32 yaşındayım öyle fitil veriyor ilac veriyor ama anlık geciyor naptıysam geciyor