_momy_ Aytiii 12. haftada öğrendim 16 da kesin dedi bakıcaz 22 de tekrar gidicem 🤰🏻🥰 değişen binde bir olsa da oluyor ama ben tonla eşya aldım bile
Aytiii _momy_ canım 22de detaylı ultrasonda zaten kesin diyecekler birde özele gidip ilave para verme
Ark Aytiii benim 12. Haftada kız olabilir dedi bir sonraki kontrolüm 17.haftaydı kız olduğunu öğrendik çok şükür
Aytiii Nazirebulut34 Maşallah..bende uykucuydu)) tenbel dedi doktor yavruma, babasıda hemen: annesine benzemiş dedi😅😅
Aytiii Ark güzel bir tiyo)) çikolata hiç sevmem çünki ama nutllayı yerim..mutlaka yarın deniycem Allah razı olsun🥰
Ssmom Aytiii yurtdşnda bakıldı ama doktor çok iyiydi ve erkek bebek oldğu için 12.ci haftada anlaşıldı. Bazı doktorlar çok tecrübeli ve kemik yapısından da anlıyor
Aytiii Ssmom acaba Azervaycanda mı? çünki benim ablama 3 çocugunda da 12ci haftasında dediler yurtdışında, 100%
RabiAdem Aytiii Ben arkadasımdan duydum ona doktoru demiş 11 haftada öğrenmişti oda cinsiyetını erkenden soylemıyorlarmıs doktorlar aldırmasınlar diyeymiş
Tgbak Benim 21 haftalık detaylı ultrasyon da yüzde seksen kız dediler ama yine de net konusmadi doktor bekliyorum bakalım diğer randevuda netleşsin insh🥰
Aytiii Tgbak demek bebek detaylıda da göstermek istemediyinde göstermiyormuş, öok ilginc benimde umudum detaylı ultrasonaydı😊
Mercimek1234567 Tgbak bende 18+1 im hala ogrenemedik tahmin bile yapılmadı detayli da dediler ama siz detaylida da goremedik deyince ben şok 🤪😁