zhrergul Aslicrn canım sancıların düzenli deil yalancı sancılar düzenli oldugunda ritmik ve hep aynı düzeyde gelir hissedersin ztn düzenini bide bebek hiç oynamıs uyuyo muhtemelen bidaaha cekerler nst yi sana bi meyvesuyu iç öle ceksinler yoksa doktor kabul eymez en az 3 kez hareket etmesi lazm
dormicum Aslicrn Nst nin sancı probunu bağlayan hemşire makineyi sıfırlamadan direkt yazdır tuşuna basmış . Sancı çizgisi sıfırdan başlamamış o yüzden yüksekmis gibi görünüyor , bu nstde kontraksiyon yanı rahim kasılması yok .
Mihriballim Yani evet yüksek gözüküyor ama düzenli bı sanciniz yok düzenli aralıklarla dalga dalga olması gerekiyor doğum için
Boncuk18 Aslicrn Bu benim doğum yapttıgıım günün sabahında çıkan sancım ama benim çok az agrım vardı doktorum bebegin sancısı demişti
Mihriballim Birde bebiş hareket etmemiş nst bagliyken doktorunuz o yüzden tekrar isteyebilir nst cekilmesini sanırım uyuyordu
Aslicrn Mihriballim evet sonradan hareketlendirdiler doktor eve gönderdi de o yüzden bir korku saldı içimi bu sancıyla neden gönderdi diye
Mihriballim Aslicrn korkucak birşey yok kuzum normal düzenli bı sancin yok şuan hastanede dursan da bişey ifade etmez sancin düzenli gelir sıklaşırsa suyun kanaman vs gelirse tekrar hastaneye gidersin ama şuan hastanede bekleyecek bı durum yok 🙏
Aslicrn Boncuk18 bende adet ağrısı gibi bi ağrı hissediyorm ama durulmıcak gibi değil yani seninde baya yüksekmiş
Aslicrn Mihriballim perşembe gününe sezeryan günü verdi teşekkür ederim bilgilendirdiğin için çok sağol bende sancı varken neden gönderdi demiştim demekki düzensiz diyeymiş 🙈
Aslicrn zhrergul sonlara doğru baya uğraşıp hareket ettirdiler o zaman düzensiz olduğu için göndermiş beni bende sancım varken gönderdi zannettim o yüzden sormak istedim çok teşekkür ederim
Mihriballim Aslicrn 🥰🥰 hadi sağlıkla kavus inşaallah minnoşuna bol bol dinlen duşunu al güzelce uyu ohh miss ☺️