Zeyzeym Kızlar doğumun ağustos 20 /25 arası olacak nasip olursa. Sizce 5 li mi 10 lu alınmalı çoğu kişi 10 lu gereksiz diyor. Birde battaniye mi müslin mi sizce
mirage333 Zeyzeym ben 10 lu hiç almadım. Hep 5li yada sadece tulum aldım. Eğer isimli yaptirirsqm onu 10 lu yaptircam, foto cekiminde kullanim ve hatira kalsın diye. Benimde agustos bu arada. Normal battaniye, muslim hepsini aldım lazim olur 🤭
yasemin_- Zeyzeym merhabalar, nasipse benimde doğumum Haziran sonu Temmuz basına denk geliyor ve iskenderun da yaşıyoruz burası çok sıcak oluyor bu yüzden doktoruma danıştım ve 10 lu yerine 3’lü 5’li takımlardan 2-3 tane almanı öneririm dedi.
Mrvnehir208 Zeyzeym ben 10 lu aldim canim bebek küçük kusar filan elinmin altında bulunsun dedim ayrica muslin de aldim battaniye de benimkide temmuz da olcak
guzel_anne1 Zeyzeym Müslin kesinlikle elin ayağın olacak mutlaka al ağustosta battaniyeyi gerek olacağını sanmıyorum tam sıcağın pik zamanları. Hastane çıkış da kesinlikle 5’li
Yasemincee 5 li uygun. Baddaniye olarak ben ilk doğumda kullandım habire düşüyor kayıyordu. Bu defa kundak aldım onu vericem hemşirelere. Eve dönerken baddaniye aldım o da puset içine belki lazım olur diye 😊
Mlkysf 10 lu gereksiz canım ayrı battaniye iç zıbınlar vs ayrı bir sürü alınıyor zaten bir kac ay sonra altı üstlü takım giyiliyor ben oğlumda 1 tane 10 lu almıştım bunda hiç almicam
Mlkysf Zeyzeym evet hastane çıkışını öyle almıştım 0 3 ay çok kıyafet almamıştım hemen büyüyorlar giydiremiyorsun daha çok 3 6 ay almıştım ben gerçi bebeğin kilosuna da bağlı
Brc_happy mirage333 merhaba ben özellikle bir şey merak ediyorum 🥰 benimde Ağustos’ta doğum olacak kısmetse🙏🏻 Doğumdan sonra bebişe yarım kollu zıbın üzerine uzun kollu bir tulum giydirip örtüye sarıyorlar değil mi ? Yani sormamın amacı Ağustos’ta doğum olacağı için şu 10 lu yada 5 Li takımdan ona göre alayım gereksiz fazla bi şey almak istemiyorum 🤔🌸
Brc_happy merhaba ben özellikle bir şey merak ediyorum 🥰 benimde Ağustos’ta doğum olacak kısmetse🙏🏻 Doğumdan sonra bebişe yarım kollu zıbın üzerine uzun kollu bir tulum giydirip örtüye sarıyorlar değil mi ? Yani sormamın amacı Ağustos’ta doğum olacağı için şu 10 lu yada 5 Li takımdan ona göre alayım gereksiz fazla bi şey almak istemiyorum 🤔🌸
mirage333 Brc_happy valla hic bilgim yok ilk hamileligim benim :)) millet ne söylerse aliyorum ben 🤭 ama yaz oldugu icin öyle cok cok sarılmazmı bebek, doktorda kizarmis kalin giydirirsen falan
Senemturan Zeyzeym benmki de yaza geliyor nasipse ben hem nohut battaniye hem muslin aldim 2 adet simdilik daha kalin battaniyeyi de kış a ördürecegim yengeme . Ben 10 lu aldm indirimdeydi esimde israr etti diye yoksa almazdm acikcasi