Tatlisannedilekk Basaktrk 19-23.haftalar arasında yapılıyor detaylı, ilk hamileliğimde 23.hafta girmiştim bunda 21.haftamda gircem
Eylemkurt Basaktrk hiç sorma çocuğumu nasıl seveceğimide şaşırdım 16 ya Kadar hep oğlum diye sevdim şimdi kızım dersem sonra yine erkek olursa falan kafam çok karışık 😅😅😅😅
Tatlisannedilekk Burinda 1tane oğlum var, bunda doktor 13haftamda %85kız diyince heyecandan pek dikkatle bakmadım ultrasona yada baktımsa da hatırlamıyorum ama 16.haftamda kesin erkek diyip doktorum kendisi gösterdi bak pipisi burda diye
Topinyas Basaktrk içim raht etsın yüzde yuz emın olayım dersen Prenatedt yaptır cnm .bebektekı kromozomlara bakıyorkar anormallık varmı dıye aynı zamanda da cınsıyet bellı oluyor.ben 11 haftalıkken ogrendım cınsıyetı bu testle.bıraz fıyatı yuksek ama saglık ıcın deger .
yenibirgun Basaktrk bende sabahtan beri araştırıyorum yorumu okuyan arkadaşlar peki ya sizce bu 
Topinyas Basaktrk randevunu erken alman gerekıyor doktorun solemıstır mutlaka cnm dolu oluyor cunku ozel yerler aklında bulunsun