Canselyaren Nilufar_1996 dün yaptimm cnm Allah razı olsun baya bı rahatladı ama hala kakasını yapamıyor sadece altını açıyorum açtığın an kendi yapıyor niye böyle oldu anlamadim
Nilufar_1996 Canselyaren uyarmak lazım hani göbeği şişip çok rahatsız oluyorsa arada uyar çubukla. Biz fitil aldık oda işe yarıyor. Eğer altını açtığın zaman yapıyorsa oda iyi altına alt açma aç bacaklarını karnına it yapsın. Bebek sakinsa gazı sıkışıp ikinmiyorsa yapar genelde. İkinip kendini kasarsa makatini sıkıyor bu sefer gazda kakada çıkmaz.
Canselyaren Nilufar_1996 altını açınca baya yapıyor bnde beziyle birlikte açıp kenarda koyup bekliyorum bazen uyarıyorum inşallah alınamaz,🤦
Rjn21 Busra2013 Merhaba 🌞 bebeğinizi daha sonra tartabildiniz mi? Kilosu ne durumda acaba? Benim de 21 günlük şu an bebeğim, kilo almıyor gibime geliyor
iremcannn1907 Busra2013 canım yenidoğan bebeğin ilk şişkinliği olur yavaş yavaş ilk ayda o şişkinliği attığı için kilo vermesi normaldir. İlk doğduğunda 2 ayrı doktorda böyle söylemişti bana
Rjn21 iremcannn1907 Şişkinliği ilk hafta atıyor diye biliyorum? Doktor size tam olarak ne zaman için kilo verir dedi? Bi aylık bebeğin kilo kaybetmesi normal mi acaba? Benim de bebeğim kilo verdi gibi 😞
iremcannn1907 Rjn21 ilk bir ay dedi iki doktor da canım. Şuan 3 aylığız eski fotoğraflara bakıyorum da cidden ilk ay çok şişlik varmış bebekte, ödem gbi. Ama tabi bu yanıltıcı olmasın bi doktorla görüş istersen.
Busra2013 Rjn21 kaka gunde 4.5 defa yapıo cısınıdr gundr 5.6 defa yapıo memede uyumuo sadece uykudan uyanınca gecelerı o zmn memede uyuyo ama yedıkten sonra 10.12 dk emio