Damlataha Hayırlı günler hqnimlar ssimdi doktordan ciktimda nst çekildi sancım çıktı 60-70-80lere.35+1 gunluguz eve gönderdi doktor üç günde bir gitcem nstye ama sizce bu sancı doğuma kadar gidermi yada nezaman doğum olur kafam karıştı doktorda birşey demedi
Deryaasn Damlataha benimde 36+4 suan haftasonu nst de 100 lrre dayanan sancim cikti doktor eve gidip dinlenin dedi benimde hic surec hakkinda bilgim yok
Durucelikel Damlataha benimde sancim çıktı doğum heran olabilir dedi baska hastaneye sevk etti kuvezli olan hastaneye ne olur ne olmaz diye tedbir amaçlı doğum yaparsam die
Aslicrn Damlataha bugun aynı şeyi yaşadm 38. Haftadaym sancı 60lardan 100lere çıktı 4 5 kere ama eve gönderdi anlamadm
Damlataha Deryaasn bende ne olacağını bilemiyorum önceki dogumlarimda sancı çıkınca açıklığa bakilmisti açıklık olduğu için yatış vermislerdi ama busefer muayne etmediler
Damlataha Aslicrn önceki hamilelikleri mi düşünüyorum sancı çıktığında alttan muayne ederdi acilma varmı diye ama.busefer başka doktora gidiyorum o bakmadı ona şaşırdım bende.hem erken doğum olabilir diyo hemde sancı cikinca muayne etmeden eve gonderiyo anlamadım ben bu işi.ufak ufak ağrı gibi sancı gibi biseyler oluyor zaten yatıyorum sürekli hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Aslicrn Damlataha bende de sancılar düzensizmiş ama benim Sezeryan nornal değil ki az bi sancı bile bi risk yani anlamadım bende neden sancıyı bekliyo. Seninde garip olmuş açıklığına bakmaması senimde mi sezeryan olcak ondan mı bakmadı acaba başka hastaneyr mi gitsen bi
Damlataha Aslicrn hayır sezeryan olmicak yani şimdilik normal olcak gibi görünüyor ama bakalım ufak ufak sancı var bekliyorum bakalim
user124578 Damlataha benimde 35 te 80 çıkmıştı 37 de 123 çıktı ama 38+3 te hala gelmiyordu 25 gün 1 cm açıklıkla gezdim nişanımda gelmişti ama hiç ilerlemedi suyumuzda az olunca sezeryane donduk ama her vücut farklı benim gibi olanda var gecesine doğuran da
Damlataha user124578 ilk dogumumda nisanim gelmişti gece.oglen 12de doğum oldu ikincisinde de sancı cikmisti açıklıkta başlamıştı yatırdılar akşamına doğum oldu ama busefer değişik oldu anlamadım
Poyrazinannesi01 Damlataha cnm devlet hastanesi mi bnde 40+4 oldum hala bişey yok artık o kadar yoruldum ki kaç saattir ayaktayım
Damlataha Poyrazinannesi01 yok ya nerdee hala evde bekliyorum bı değişiklik olmassa Perşembe günü nstye gitcem bakalım.ama kasılmaları ara ara hissediyorum