Moco_44 Basaktrk bende yarın 13+4 oluyorum devlette söylüyorlar demi cinsiyeti😅 çok merak içindeyim hayırlısı olsunda
Moco_44 Basaktrk Genelde erkek değişen çok az rasladım ama bazen kordonu pipi sanan doktorlar var 😂😂 Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda yarın öğrenecegim. Sağlıklı olsunda
moom222 Busssx ya kader mahkumlariyiz desene 😅😅 sende de mi tık yok kız ne zaman olcak valla catladik özenir olduk herkese
Busssx moom222 Benim annem küçük kardeşimizi bizden 8 ay saklamıştı iç karnı genişti benim öyle sanırım ben daha birkaç ay beklemiyorum 😂
Afraaaa perimerii hayırlı olsuuunnn öncelikle sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah🥰yumurtlama üzerinden kaç gün geçti bende yarın kan vercem 4 hafta 5 gün oluyo eğer varsa. Keseyi görebilir miyim ki
perimerii Afraaaa teşekkürler hepimiz için olsun inşallah 🙏 🧿🥰 ben tüp bebek tedavisi ile ilk denemede kaldım şükürler olsun 🙏 yani benim o dönemler biraz karıştı tabi.. bence görünür tabi kan sonucundaki rakamda önemli hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsınız 🙏🙏🧿🤗
bahar-ebru 22 haftalık olduk biz de çok şükür. 🙏👶🤰5,5 yaşında bir şr oğlum var. Bir oğlum daha olacak inşallah.
Afraaaa @“perimerii”#p2124184 perimerii inşallah yarın kan testine gitcem bakalm umarım güzel haberlerle donerim🙏
Eslemmiraaa Anniko maşallah kilolu bi bebiş olacak desene 🧿 26.haftadayız bizde kızımda 800 gram olmuş 🥰🐣
Anniko moom222 ben hissediyorum artık bebeğimi yeni hissetmeye başladım çok heycanlı ve güzel bir his ☺️☺️😀