anonymous Arkadaşlar rahat bırakın eşlerinizi ya benim eşimde oynuyor işten gelir pc başına oturur inan hiç takmıyorum kendine ayırdığı bir zaman o mutlu oldukça bende mutlu oluyorum bazen bende onunla oynuyorum eğleniyoruz. Oyun odamız var oturma odası gibi orada beraber takılırız kendi bilgisayarımda dizimi izlerim örgü örerim vs. Oyunda olanları anlatır aralarda oyun üzerine sohbet ederiz sorarım yani kazandınızmı ne yaptınız diye.oda iştahlı iştahlı anlatır 😄 Eşimin oyun oynadığı arkadaşlarının eşleride çok kızıyormuş yazık oynayamıyolar beraber ben eşime üzülüyorum tek kalıyor bazen diye 😄 arkadaşlarıda eşime özeniyor ne güzel hiç müdahale etmiyor eşin bize kötü örnek oluyor diyolar. Açıkcası bana garip geliyor kadınların bu tarz çıkışları bu kadar ilgi beklemeleri herkesin kendine ait zamanı olmalı bence 🤷🏻♀️
muallimehnm anonymous bu kendine ayırdığı vakit değil, öyle olsa amenna tüm vaktini gece yarılarına kadar oyun başında geçiriyor, misafirliğe gidiyoruz muhabbet etmez yine oyun oynar, dışarı çıksak aynı hiç bitmiyor bu oyun.
Quadera muallimehnm aynı dertten bende de vardı. Sonuç olarak bende oyuna başladım artık birlikte oynuyoruz 😄