Bsrgny1- Bebisimiz 34+3 te geldi, 34 te kontrolde hiç bişi yokken +2 de suyun geldiği netleşti ve tutabildigince tuttu ki 2 gün anca. Sezerya ile doğdu kızım. 🐥
blueberyy00 Bsrgny1- 30 dan beri sürekli sancılar 32 den beri doğum pozisyonunda 34 de baş kanala girdi 36+4 kadar zor tutabildik içerde 36+4 de doğum sancıları başlayan açıklık ve kanama sonucu doğum oldu sezeryan bebeğim kuvozde malesef 4. Gün bugün solunumu sıkıntılıydi iyiye gidiyor inşallah en yakın zamanda gelir evine miniğim . Sizin ve bebeğin durumu nasil
Esosunannesi_ Bsrgny1- maşallah canım aman öyle olsun erken doğum riskin varmiydi biliyomuydyn yani bnde 31 haftaligim ama nasıl bir psikolojidr sanki 33 34 gibi doğacak hissediyorum herhangi bi riskimde yok suanlik ama
Bsrgny1- Esosunannesi_ Doktorum erken doğumla ilgili bir şey söylememişti riskim yoktu . Suyum üç gün boyunca azar azar gelince doktora gittim yatış verdi o gün zaten . 60 gram kilo kaybetti ama normal dediler sarılık için sürekli kan alıyorlar beklemedeyiz :)
Bsrgny1- Esosunannesi_ Ben hamileliğimde biraz hareketli idim belki sebep o olmuştur bilmiyorum. Belli bir haftadan sonra gerçekten çok dikkat etmek gerekiyor tabi bazen erken doğumun sebebi olmadan da gerçekleşebiliyor ama tedbirli olmak lazımmis . Çünkü bebeğe bir şey olacak mı korkusu çok başka . Ancak yaşayan bilir … İnşallah saglikla zamanında kucaginiza alırsınız
Esosunannesi_ Bsrgny1- çok dogrusun canım bnde çok hareketliyim hiç durmuyorum yerimde 3 yaşında kizim da var yani yatmak istesemde imkanı yok rabbim herşeyin hayırlısını versin insllh çok sağol canım ,🥰
Hmzm65 Bsrgny1- merhaba kuveze girdimi acaba benimde 34 te alınma ihtimali var bilgi verirmisiniz bana
Bsrgny1- Hmzm65 Hayır girmedi çok şükür . Üç gün hastanede kaldık. Sarılık tehlikesi var şu anda çok artarsa hastaneye yatış verilecek. Onun dışında başka bir problemi yok inşallah sizin de olmaz içinizi ferah tutun
Bsrgny1- ikizlerin_annesi__ idrardan farklı oluyor kokusu ve rengi ve idrar tutamiyor gibi bir his oluyor sürekli camasiriniz ıslanır
Hmzm65 Bsrgny1- insalllah rabbim düşürmez sizi de bizi de bütün bebekleri de ..içinizi ferah tutun bol bol emziren insalllah geçer sariligi
Bsrgny1- blueberyy00 En kısa zamanda kucağınıza alır kavuşursunuz inşallah 🌸 Biz bugün eve geldik ama yarın duruma göre hastaneye yatış verebilir doktor 😥