Deletedmom_289 Sibel4248 hayırlısıyla kendi sancımızla doğururuz umarım her şey gönlünüzce olsun canım 🙏☺️
Deletedmom_289 Fnen o da mantıklı valla 😂 temizlik ev işi derken zaten bol bol adım atıyoruz aslında inşallah bir avazda kurtuluruz
Ayse_35 Boesie üzgünüm bunu hatırlamıyorum, ilk gebelikte nst bilgim yoktu, iki üç tane dağ gibi uzun geniş tepecikler çıkmıştı, görseli öyle aklımda kalmış. 2020 doğum yaptım nst kâğıdı bulamadım 😬
Boesie Deletedmom_289 Bende 38+3le karnimin baya asagi inmesi ve artik kasiklarima cok baski yapmasindan sikayetciyim😓 Arada bicak saplanir gibi sanki bebek cikacak gibi vajinada acayip bi his oluyor yerimden zipliyorum😂 Cati muayenesi oldum 1cm aciklik varmis rahim agzi yumusamis ama hala sancim yok yada ben hissetmiyorum nst’de 60/70leri goruyor sanci cokta anlamiyorum ne kadar olunca dogum sancisi oluyor ki?🤔
Deletedmom_289 Boesie tam olarak bilmiyorum canım ama bende sıfır açıklık yumuşamaktayım sancıda en fazla 40ı gördü bir kaç kez 🥺 pazartesiye gun verdi bakalım