Ikinciyibekliyorum Nur1234 Evet canim eğer bebek ve sen herşey yolundaysa suni sancı denerler 😊 ne istiyorsan içinden ne geçiyorsa öylesini yaşarsın insallah canim 🙏💐
FaizeFeyzazolu Ikinciyibekliyorum benimde daha var ama dünden beri kızım taşikardik erken alabiliriz dedi bu günde nat ye gircem bakalım 19 gin var daha
Sakvsr Ikinciyibekliyorum 😇 benim minik prensesim de heyecanlı bebeklerden her an gol atabilir bize arada sancılarda oluyo bakalım hayırlısı 👧🏻💕
Ikinciyibekliyorum Sakvsr ayy hayirlisiyla kavuşun insallah 🙏 kiz bebekleri oyle sanirim ya biraz tez canlılar olsun ama günü gelmiş 💐🤗
Songul42 Ikinciyibekliyorum migrenim var canım doktorum spinali önermedi kafani kaldiramazssin spinal yapamayiz sana dedi aslinda cok istiyordum spinali ama malesef genel olacak
Ikinciyibekliyorum Songul42 geçmiş olsun canim spinalden sonra bazı kişilerde rastlanan durum baş ağrısı sizin tetikleyecek migrende olduğu için onermemistır doktor olsun canim hayirlisi nr ise oyle olsun kavuşalım da yeter ki 🙏😍
Hatice3 Ikinciyibekliyorum Ağustos 30 diyorduk ne ara eylüle dönüverdi benim bebek bilmiyorum 🤷♀️ 40+2 yiz bugün benimde en geç perşembe gelmezse doğurtcaklar beni 🤦♀️
Ikinciyibekliyorum Hatice3 suni sancı denenecek sanirim canim olsun ya gönlünden geçen ne ise oyle olsun 😍
AyseFahriYalcn Ikinciyibekliyorum evet canım sezeryan aslında 4eylul dedi doktorum ama ben 5istedim eşimin izni uzun sursun diye