Ikinciyibekliyorum bebekkaradag inşallah canim allah gönlünü gore versin hakkımızda hayırlısı ne ise oyle olsun 😍
Ikinciyibekliyorum Elvincagan oh nr guzel rabbim hayirlisiyla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 4 yasinda kizimi bırakıp gireceğim diye karaları bsgladim , sizinde iki tane bekleyeniniz olacak arkanızda 🤩🤗
Elvincagan Ikinciyibekliyorum 5.5 yaşında kızım 2.5 yaşında oğlum var 2 gün idare edeceğiz bi şekilde zor olacak ama 🤗
Mervelerce Ikinciyibekliyorum eğer bi işaret görmezsem denemem dedi🙄 ay bilmiyorum kararsızım ya sanırım 41 i doldurana kadar beklicem sezeryani kabul etmicem🙄
Ikinciyibekliyorum Samet uğraşmak istememişler resmen baslarindan savmışlar. Ama ikincide daha bilinçli tecrübeli oluyoruz bizlerde hic sikma canini hayirlisiyla girip cikscagiz insallah annesi 😍🙏
Songul42 Ikinciyibekliyorum migrenim var canım doktorum spinali önermedi kafani kaldiramazssin spinal yapamayiz sana dedi aslinda cok istiyordum spinali ama malesef genel olacak
Ikinciyibekliyorum Dmtkc hayırlısı canim sıkma canini. Burda normal dogum yapmak icin cok uğraş verenler var ama olmadi sezeryan olursun yeter ki sağlıkla alalim evlatlarımızı kucagimiza 😍🙏
Dmtkc Ikinciyibekliyorum Ikinciyibekliyorum insallah normal olsun istiyorum ben de 😊 bir an once kizimi kucagima almak istiyorum
Ikinciyibekliyorum Cesurunannesi kısmet canim gönlün normalden yanaysa insallah dönmüştür 🙏 ama dönmediyse sezeryanda kotu degil yeterki sağ saglim kavuşalım evlatlarımıza 😍💐
Ikinciyibekliyorum Blackrose hayırlısı olsun canim cumanın hürmetine allah yardım etsin 1 gun var aramızda bizde 6 eylül 😍🤩
Eymirinannesi 39+0 ısrarla sezaryan tarihini erteliyor. Sezeryan olacak arkadaşlar tam hangi gün olacaksınız acaba. Korkuyorum erken gelir dye
Ikinciyibekliyorum Eymirinannesi benim 38+4 olmus olacak perşembe günü. Normal dogum yanlisi sanirim doktorunuz ?
Nur1234 Ikinciyibekliyorum Evet canım normal istiyorum rabbim inşallah banda nasip eder ama ağrım olmazsa ne olur suni sancı mı verirler 🙄
Ikinciyibekliyorum Nur1234 Evet canim eğer bebek ve sen herşey yolundaysa suni sancı denerler 😊 ne istiyorsan içinden ne geçiyorsa öylesini yaşarsın insallah canim 🙏💐