BusraTunc benim eylül sonu olucak inşallah erken doğum olmazsa şimdilik 😊 prensesimi artık sabırsızlıkla bekliyorum 😍
Ikinciyibekliyorum BusraTunc evet canim hayirlisiyla gelsinler insallah 🤗 Benim 4 yaşında kizim var o herkezden heyecanlı her sabah sayıyor 7 gun kaldi 6 gun kaldi diye rabbim hayirsiyla kucagimiza almayı nasip etsin insallah 🙏
0114 Ikinciyibekliyorum ben oyle bi kontrole gittim 34. haftamda hicbisikayetim yoktu nstye bagladilar sancim cikmis doktorum şüphelendi alttan bi cihazla muayne ettirahim agzim kisalmaya başlamış bebek asagi inmis hemen yatirdilar ciger gelistirici igne yapildi suan 36+6yiz bakalim gelmedi oglum insallah zamanini bekler
Ikinciyibekliyorum Dilan_akyuz oy masallah rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip rtsin insallah 🙏
Ikinciyibekliyorum Sevgul8592 sizde belki bu hafta icinde yaparsiniz 🤗 doktorunuz ne kadar daha bekleriz dedi ?
Sevgul8592 Ikinciyibekliyorum paZartesi günü gidicem bakalım ne diyecek inş pazartesiye kalmadan yaparım
Ikinciyibekliyorum 0114 çok geçmiş olsun canim allah yardım etmiş genede bugünlere kadar gelmişsiniz 🙏 kilosu veya gelişimi iyi mi peki ne diyor doktor ?
Dilekerkan0705 Beş Eylül gözüküyo kısmet ne zaman olursa gününü doldurup fazlasıyla da geçecek gibi hissediyorum yada artık beklemekten yorulup kendimi en uzak tarihe odakladim diyebilirim 😖
Ikinciyibekliyorum Dilekerkan0705 hayırlısı olsun canim normal dogum isteyenler mecbur bekliyor rabbim hayirlisini versin insallah elbet gelecek bu kuzucuklar kucagimiza😊
Damla6606 Ikinciyibekliyorum son 9 gün ama inşallah o günü beklemeden gelir prensesim sezeryan olmak istemiyorum 😊
Ikinciyibekliyorum Damla6606 insallah allah gonlune gore verir canim normal yaparsin 🤗 sezeryan da olursan mecburi olmus olacaksin ama keyfi degil 😊
Estur Ikinciyibekliyorum Pazartesi’ye kadar sancım açılmam falan olursa koşa koşa gidecem canım 😂 ama olmazsa pazartesi randevum var sezeryan için tarih alıcam 🤦🏻♀️ Hayırlısı artık
Ikinciyibekliyorum Estur son 2 gun o zaman canim hayirlisi olsun o zaman senin icinde 🤗 kaç haftalık oldun acaba 😊
Ikinciyibekliyorum Edbanne aa 20 eylül benim kendi dogum tarihim 💐 yazarım elbette canim hayirlisiyla girip cikayim rabbim o günü gostersin , burda sezeryandan korkanlara , ikinci sezeryana bakış açısını yazarım hayirlisiyla 🤗🙏
Ikinciyibekliyorum mucize1112 âmin insallah canim benim rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah 🤗 dogum hikayelerimizi yazalım insallah bizlerde 🙏
Ikinciyibekliyorum Mrsburunc yok geç değil canim 20 eylul olanda var 🤗 hayirlisiyla gelsinler de kuzucuklr ne zaman isterse gelsinler insallah 🤗🙏
Ikinciyibekliyorum Havvataylankk normal dogum sanirim ki net tarih yok 😊 olsun en azindan gününüz gelmiş artik istediği vakit gelsin evlatlar 🙏🤗
Ikinciyibekliyorum munireglr bizde 37+6 olduk 🤗 hayirlisiyla gelsinler de ne zaman isterse gelsinler artik 🤗
Esratrkgl munireglr beraberiz :) rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah hayirli kolay doğum olsun 🙏
Rosemam Beybeybi evet bacaklarda kramp ve zaman zaman ağrı var hafif sancılar gün içinde oluyor bende de ,
0114 Ikinciyibekliyorum iyi Allaha sukur gelişimi artik dogsada bi sıkıntı yasamayiz dedi doktorum 😊😊
Ssr2561 Ikinciyibekliyorum Eylülün 10undan sonra beklemede kal dedi doktorum ama bizim kız biraz erkenci gibi gözüküyor bakalım hayırlısı inşallah
Ikinciyibekliyorum Ssr2561 kizlar erkenci diyorlar canim. Ben normal dogum sancısı ve zamanı bilmediğim icin nasil duygudur bilmiyorum 🤗
Nlyakts Ssr2561 bana da 9undan sonra beklemeye basla dedi doktorum bugun sancim oluyor kasiklarda normal mi bu durum hafif hafif oluyor bide akintim artti iyice