Yrnnry 40 haftam doldu doktorum yarın gel sunı sancıyla baslatalım doğumu beklemeye gerek yok dedı heyecanlıyım cok , son zamana kadar hıc tereddutum yoktu zor mu kızlar sunı sancı
Beybisininannesi Yrnnry artık kavuşmak daha ağır basıyor.. bende doktorumun hadi gel suniyle başlatalim demesini bekliyorum 🥲
Busrabaksii Yrnnry bende o şekildeydim suni sancım 100-140 arası göründü ama vücudum sanciyi hissetmedi mecburi Sezaryena alındım 13 gün olduk bile şimdi ☺️
Yrnnry Elifebrae hıc bı problem yok dedı hersey yolunda 40. Hafta doldu dıye bana bıraktı ama bekletmeye gerek yok dedı bende kararsız kaldım yarın gıdıcem
ogrencianne35 Yrnnry yani ben ilk 38+5 de oldum hiç açılma yoktu 39+5 de 1 cm di ama ben çatı muayenesinden sonra normal doğum dr yapamayacagimi söyledi yani bana bıraktı yaparsan da vakumla çekeriz bebeği ddi o yüzden sezeryana karar verdik he şunu söyleyeceğim doktorum şunu söyledi açılma olmadan suni sanciyi doğru bulmuyorum uzun zaman suni sanci çekip sezeryana alınanlar da var bunu çok iyi araştırın size de yazık 🙏
ebruomur Benimde 39+5 gunum dogumum carsamba gunu sancim falan olmadi Daha her halde suni sanci olacak
Yrnnry ebruomur sunıyı kendı sancıyı tetıkledıgı ıcın baslatıyolarmıs ama kac saat surer bılmıyorum doktorum 1 gunde de doğurabılırsın bıkac gunde yatırırız dedı
Yrnnry Beybisininannesi dogum surecı baslayınca heyecan bastı kontorle gıdıp gelıyordum ama bu kadar heyecanlanmıyordum
Yrnnry ogrencianne35 saanrıım acılmam olmayınca sezeryana yönlendirır nasıl olucak surec hıc bılmıyorum sancımın gelmesını beklesem bısey olur dıye korkuyorum aynı zmandada doktor ne onerırse onu yapıyorum
Beybisininannesi Yrnnry 😃 normal kız ama tadını çıkarmaya bak Gerilme sakın En fazla 1güncük sürecek bitecek sonra analık is loading 😃
Yrnnry Busrabaksii ne guzel kucagınıza almıssınız saglıklı sekılde benımkıde gelsınde artık normal sezeryan hangısı rahat olursa 🥰
Elifebrae Sancın yoksa 11 hurmayı kaynatıp suyunu iç pilates topu üzerin de harkt et merdiven iç cık daha vaktin var bebek de sıkntı yoksa