Nurdiri Selam hanımlar nasılsınız ikili tarama testi yaptırıp bebeğin cinsiyetini ikili tarama da öğrenenler var mı kaçıncı haftada öğrendiniz ya da testi yaptırdınız
Gulusuguzell Nurdiri ben yaptrdim testi pisman oldum açıkçası canim ama ben 14 haftaliken ogrenmistim
aylinpalaa Nurdiri ben 12+3ken yaptırdım testi ama maalesef benim bebişin poposundan başka bir şey göremedik😂 şimdi 16 haftalığım tahmin var elimizde kesinleştireceğiz inşallah🤲🏻
Esrakky Nurdiri Bence ense kalinligi iyiyse 2 li tarama yapilmamali anneyi strese koyuyor doktorum bi sorun varsa aldirmayi dusunurmusun dedi kesinlikle hayir ne gelirse allahtan dedim ultrason da ense kalinligi 1 mm cikti imza attim yapmadim gerek yok bence
Bayancorek Nurdiri Benimki cinsiyetini göstermedi. İnatçı çıktı biraz. Olası aksi bir durumda suçlu hissederdim kendimi bu yüzden yaptırdım. Maddi ve manevi olarak hazırlaması gerekiyor insanın kendisini bana göre. 🌸🙏🏼
Cgdm1308 Biz ikili taramada tahmini olarak öğrendik doktorumuz net olmasada bir tahminde bulundu bakalım daha erken 🥰
Gulusuguzell Nurdiri özelde iyi doktora gittim bana dedi ki bebegin riskli görünüyor dedi sonra ultorasanda bakmadi burun kemigine ensesine hiç şey yapmadi beni korkutu strese soktu kötü oldum sonra dedim 14 haftaliken detaylı ya gjrum içim rahat etsin çünkü uyuyamiyordum zehir oldu. Biraz
SunnyG 2li tarama testi ile cinsiyetin bir alakası yok ki. İkili tarama diye özel bişey yapılmıyor, normal ultrasonla bakılıyor
Verasmommm Nurdiri ben ikili taramaya 13+6’da girdim. Doktorum maşaallah çok iyi olduğundan nazar değmesin 😂 gayet güzel açıklamalarda bulundu ve değerlerimiz çok güzel çıktı çok şükür. Cinsiyet tahmininde bulunacaktı hatta 10 dk ultrasonla oynadı ama bebek çok hareketliydi ve göstermedi sonuç cinsiyet öğrenemedik 😂
Nurdiri Happymami Hamileliği nasıl geçiyor canım bir şikayetin oldu mu kız Bebek’te genelde mide bulantısı falan derler ya
Busssx Nurdiri Bende yaptırdım çok şükür temiz çıktı her şeyimiz cinsiyet de o zaman belli olmuştu erkek demişti şimdi 18 haftalık olduk netleşti 😊
Merve180621 Nurdiri ben 11 haftalıklen ikili test yaptırmıştım doktorum bebeğim de çıkıntı olduğunu ama daha tam net belli olmayacağını söyledi daha sonra 16. Haftamda erkek olduğunu öğrendim ❤️ genellikle erkek bebekler belli ediyorlar 🥰
Happymami Nurdiri ilk haftalar yordu tabi ilaç da kullandım 3 ay bitti bulantılar da gitti çok şükür 🤲🥰
mirage333 Nurdiri test yaptirmadim ama cinsiyeti 12. Haftada %65 olarak ögrendim. 15. Haftada %100 dedi doktor.