Uran5 Ftsyvz kese veya kalp atışı görüp duydunuz mu ben de o kadar haftalığım da o yüzden merak ettim 🙏🏻🧚🏻♀️✨
Melikee0 Ozge038 canım benım regl tarıhım 16 Şubat şuanda bugün 5. Haftaya girdim sende 4. Haftanın sonundasın
Caglaasya Nesliyan siz niye ilişki tarihinize göte hesap yapıyorsunuz ben onu anlamadım son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesap yapılır doktorlarda son adet tarihini baz alır bu şekilde hesap yaparsanız ne sizin hesaplar ne doktorların hesabı tutar yanlış yapıyorsunuz
bankaciannee 2022Mom2022 ay hiçbişey🤷♀️ genç kızlık hayalimdi anne olmak, sanırım keseyide göremedim ya korkuyorum üzülmekten tam 1 hafta önce 211di değerim. siz bsey hssediyor musunuz
bankaciannee Esradamla çalıştığım için akşam almıştım randevuyu.yeni girdim vallahi. kese var keseyi gördüm ama bebek yok hala,doktor 6haftadan sonra kalp atışla duyarsın dedi😔progestan mı ne ondan verdi. benim düşük riskim var rahmimden dolayı
Evremmerve19 Melikee0 benimde 16 Subat bende 5. Haftaya yeni girdim kese gorundumu ben bu cuma gidecem bakalım
Ozsvm Nesliyan son adet 8 şubat iliski 22-23-25 şubatta oldu bugün takvime göre 6+1 im ama doktor 5-6 haftalık diyelim dedi keseyi gördük 10 gün sonra bebisi görmeye gidicem inşallah🤲😻
Mucizeninannesiiii Kubraplt06- canim dun gittim sadece kese gozuktu hemde supriz bi sekilde 2 kese gozukuyor 10 gun sonra cagirdi bebisleri gormeye 7 haftalik olucaz o zmana.
Mucizeninannesiiii Kubraplt06- hem korku hem sevinc karmakarisik duygular icindeyim rabbim yardimcimiz olsun .. 9 aylik bi yatak seruveni beni bekliyor. Zaten riskli gebelikti simdi risk 2 ye katlandi..
eceyesilot_63 Mucizeninannesiiii maşallah size bende 6+6 yım sizinde kasık ağrısı adet olacakmış gibi sancı oluyor mu böyle
Mucizeninannesiiii eceyesilot_63 ayakta kaldigim zamanlarda oluyor canim . Yattigim zaman bi sikintim yok sukur. Ama sabah aksam ful bulantim var..
eceyesilot_63 Mucizeninannesiiii bende bulantı yok çok şükür ama ağrım oluyor işte ara sıra belki de gaz sancısı bilmiyorum böyle olan var mı acaba
Melikee0 Evremmerve19 ben geçen hafta cumartesi gittim çok küçük olduğu icin gözükmedi kese pazartesi aldım randevu doktor o zaman gözükür dedi insallah ben çok uyuyorum ve kasıklarım aşırı ağrıyor doktor normal dedi mide bulantısının 6. Haftadan sonra başlayacağını söyledı kesede 5. Haftadan sonra gözükürmüş
eceyesilot_63 Melikee0 ya ağrır benkmde 7. Haftaya gireceğim hâlâ ağrıyor bazen korkuyorum ama herkes normal diyor bide böyle adet sancısı gibi mi oluyor sizinde
Wera Nesliyan Nesliyan benimde 7şubat adt başlangıç 19şubat ilişki doktor bu hafta 19şubat tutuyor dedi adet gününü baz almadı eğer yumurtlama gününüzü biliyorsanız doktor saten bakınca anlıyor