Zeynosunannesii 7171 diğer cinsiyetleriniz ne sanırım ikiyle üçüncüde insan daha meraklı oluyo ilkte ne olursa olsun diyo insan😁
7171 Zeynosunannesii ıkısıde erkek😂aynn ılkte ıkısınede ıhtıyacın oluyo ıkıncıde dırek hıssttım erkek olgunu hatta dr bıle şaşirdı bundada hıs yok ama merak heycan cokk fazla kızı cok ıstıyorum galıba ondan😍
7171 Zeynosunannesii bu hamılelılıgım dıgerlerıne gore cok farklı bırazda galıba ben o yuzdende cok merak edıyorum😀etrafımdakı herkeste kız bu kesın dıyorlar ama bakalım 😃
Tubanurrr25 Anne88 ben bi yazıda okudum erkek diyorsa yanılma payı cok düşük oluyor Muş ama 16 hafta öncesi öğrenmek de sıkıntı 16 da tam belli oluyor
haklisinesracim Tubanurrr25 hayırlısı olsun canım bizim de benzer bir görüntü vardı büyük ihtimal kordonu pipi sandı bilmiyorum. Bu hamileligimde de 16. Haftada yine erkek dedi yine pipi görünüyor ama insan emin olamıyor 😄
Tubanurrr25 Nisananın sonunda detaylı ultrason var o zaman tekrar bakıcam ama değişen varmış yukarda bir hanfendi de olmuş