PrensesAnnesi- kucukmucize12 evet hayatım hafta sonuna denk gelirse 32+1+2 de de alıp kurumuna verebilirsin
kucukmucize12 PrensesAnnesi- çok teşekkür ederim carsmaba denk geliyor bir de ben özle hastane takipliyim kabul ediyor değil mi kurum yoksa sağlık ocağından veya devletten mi almalıyım
Tuana_ Melek1111 ya o kontrolün erken diye vermiştir mesela ben 15 inden 15 ine gidiyorum kontrole ama raporum 7 sinde dolduğu için erken randevu verdi
kucukmucize12 Tuana_ bende nisan 6 da çıkacağım nasipse hayırlısı ile gelsin Özel veya devlet fark etmiyor o zman
kucukmucize12 Tuana_ doğumdan sonra canlı doğduğunda sanırım 2 taksit olarak SGK veriyor en son alan bir arkadaş 12 bin TL almış
Nuuur0 kucukmucize12 bende 2 haftaya kadar doğum iznine çıkacağım. Bu ücretler nasıl oluyor peki doğumdan sonra mı alabiliyoruz ?
Twinkle Sblbngl e devlette sistemde raporunuz ne gorunuyor benim hala calisir yaziyor calisamaz raporunu aldim ama muhasebe islemesi gerekiyormu calisamazida bana hastane sadece isveren gorsun yeter dedi sknti yasarim diye korkuyorum
Sblbngl Twinkle işveren görmesi yetmez ki raporunuz işlenmesi için muhasebecinize verin sisteme işlesinler rapor hala sizdemi
Dilayyyyy kucukmucize12 bugun 32+0 im bugun aldm calisabilir raporu, doktorum tarihi hesaplayarak bugun basladigi 1 2 gun gecikse rapor gunleri tutmadgi icin calstgnz is yeriyle sorun oluyor dedi
Twinkle Sblbngl ilk calisir raporunda calismaza cikicak tarih yaziyordu bu raporuda durjm bildirir raporu olarak verdiler islenmiyormus anlamadim