hukukcuanne_06 Arkadaşlwr benim sat a göre 16+3 ama doktor bugün kontrolde 17+3 dedi, var mı aranızda böyle denilen? Normalde 6 Eylül doğum ama böyle olursa ben ağustos anneliğine nakil olucam gibi😬😬😬
Seboos 15+4 ilk çıkıntı var dedi salı günü gittiğimde ise kendini göstermedi doktor da kesin bişey söylemedi bacak arasını açmadı :(
eylulummmm @Ebissss yalan yalan inanmayın banada kemik yapısıyla erkek denildi oğlum oğlum diye gezdim 1 ay sevdim sonra kız olduğunu öğrendim öyle kaldım :D
Zehraergul 13+4 ben de 🥳 doktorum bana taa 9+6’yken erkek sanırım demişti, sonra 11+6’da %95 erkek dedi tekrar 😅 2 gün sonra yine kontrole gideceğim bakalım 🥰
northandmother Busragulten esencan Hastanesi’ne gidiyorum Ahmet Mahmutoğlu cidden çok iyi doktor bide reyap da Mete han hoca o da çok iyi
Gizem_byrktr_8 Busragulten Gop medical park Emrah Kızıldağ kesinlikle işinde çok iyi aşırı enerjik bir doktor. Size bebeğiniz hakkında her detayı veriyor aklınızda asla soru işareti kalmadan çıkarsınız odadan içiniz rahat bir şekilde. Bir de gop kadın sağlığı merkezinde Ahmet Vehbi bey var tarama testimi onda yaptırdım gerçekten harika doktor. Onuda öneririm. Oda doğumlarını bir kaç hastanede yaptırıyor diye biliyorum.
Merveberill 14+4 haftalığız tahmini 18 eylül görünüyor doğum bugün kontrole gittim erkek dedi doktorumuz oğluşum olacak 🥰