northandmother Busragulten esencan Hastanesi’ne gidiyorum Ahmet Mahmutoğlu cidden çok iyi doktor bide reyap da Mete han hoca o da çok iyi
Ebissss ikiprensannesi aynı gün 🙈 benim cinsiyet kız ve aynı gün olanların çoğu kız bakalım senin ne olacak
Nadi Ben 11-4 haftalıkken doktorum 70% erkek dedi ama ikili test taramada kıza benzetti, kendim erkek his ediyorum, şuan biz 13 haftalık😍
Gizem_byrktr_8 Busragulten Gop medical park Emrah Kızıldağ kesinlikle işinde çok iyi aşırı enerjik bir doktor. Size bebeğiniz hakkında her detayı veriyor aklınızda asla soru işareti kalmadan çıkarsınız odadan içiniz rahat bir şekilde. Bir de gop kadın sağlığı merkezinde Ahmet Vehbi bey var tarama testimi onda yaptırdım gerçekten harika doktor. Onuda öneririm. Oda doğumlarını bir kaç hastanede yaptırıyor diye biliyorum.
Leyla001 Sksjhsh cnm iki gebelik arasında fark var mıydı peki hayırlı olsun oğlun bu Arada sağlıkla al kucağına cnm.
Sksjhsh Leyla001 merhaba canım Vallah hiç bir fark yok dr erkeğe benziyor dedi ama daha tam beli 2 hafta sonra beli olcak inşallah