KarTanemin KarTanemin doktor 16 da tahlil istedi diye geri gittim sakin sakin ayrıntılı bile ne güzeldi 😍
buke-092022 ikiprensannesi benim doğum 25 Eylül görünüyor ve doktor geçen 12+6 da cinsiyet tahmini yaptı😄 size de birşey söyler bence. Tabi 16. Haftada söylemesi en garantisi oluyor
ikiprensannesi buke-092022 11+4 de gitmiştim belli değil daha dedi..fındık gösterirse öğreniriz inşallah..
Suhedaaemiroglu ElifyV yaa 🥰 benimkisi bir hafta geriden geliyor geç yumurtlamadan kaynaklı 16 Aralık son adet tarihi sizin kaç
Pinarinayseni Emine4280 Canım ben de 14haftaligim bas ayrım dışında sıkıntım yok cok şükür panik oluyorum artık basım agriyacak diye eşim de abartiyosun diyo. Yanı tuzsuzda yiyemiyorum zaten cok tuzlu yemem. Limonlu su içiyorum bi kere de. Napcam bilmiyorum tanisyinum çıkmasın da
Seyda94_ Emine4280 13+3 haftalığız Üç gün önce Covid olduğumuzu öğrendik Kontrole gidemedik henüz cinsiyetini öğrenemedik 😣 Cinsiyet önemli değil de İnşallah Terazi olmaz da Başak burcunun gününde doğar 😅
hukukcuanne_06 Seyda94_ benin de başak gözüküyo terazi olsa keşke içimde biraz daha tutabilsem de diyorum🤭
Suhedaaemiroglu ElifyV Hayır henüz olmadı 2 Li testte doktor erken net olmaz ne söylersem bir sonra ki kontrolde bakarız dedi nisanın 8 inde gidicem bakalım seninki belli oldu mu