Huser 14+1 olduk bizde 🍎🥰 doğum 18 Eylül gözüküyor 😃 cinsiyeti haftaya pazartesi öğreneceğiz gösterirse 😌❤️
KarTanemin Esra_Anne masmavi bi tulum aldım zevkle😄insan gezeceği reyonu bilmek istiyor bide oğlum diye seviyorsun mesela tabiki sağlıklı olsun herşey olur inşallah
Canpolat KarTanemin çok hareket ediyordu durmadı doktor dedi bu şekilde bakamam durmuyor net durduramıyordu bacak arasını biraz uslansın dedi cuma gidicez inşallah😀
7171 KarTanemin once tıp fakültesinde cemile hocayla başladım troıd yukseklıgıde var bnde orda takıpte olmam gerekıyordu ama sevmedım gebe takıbını şuanda yuksek ıhtısasta neslıhan öZturke gdıyorum
KarTanemin Canpolat yaa bende 15 te gittiğimde öyleydi hiç bi yeri düzgünce görememiştim ki kafası bacağı karmakarışıktı
KarTanemin 7171 doktorları tek tek bilemicem ama doğum sürecini en güzel ihtisas yönetiyor 🥰 Hayırlsı olsun
KarTanemin 7171 kırıkkalede tıpta ihtisasta çok fazla doğuma girdim de hangisini tercih ettiniz diyenmerak ettim
Suhedaaemiroglu ElifyV yaa 🥰 benimkisi bir hafta geriden geliyor geç yumurtlamadan kaynaklı 16 Aralık son adet tarihi sizin kaç
7171 KarTanemin ıkı oglumdada ıhtıssata dogum yptım gayet ılgılılerdı ıkıncı tıp fakültesinı çok sevmiyorum bn hep stajer o yuzden yıne ıhtıasta yapmayı düşünüyorum ☺️
KarTanemin KarTanemin doktor 16 da tahlil istedi diye geri gittim sakin sakin ayrıntılı bile ne güzeldi 😍