Tugcenkkk Smyye1B allahım benimde kesin öyle olucak battaniye falan ördüm daha hamile değilken hep kız renkleri 😂😂
Smyye1B Tugcenkkk Rabbim hayırlı Salih evlatlar nasip etsin inşallah erkek olduğunu öğrendikten sonra çok sevindim ben 😇 hele kıpırtısnı hissettikten sonra daha çok bağlandım tospişime 😍
Tugcenkkk Smyye1B Smyye1B allahım amiinn sağsalim kucağımıza alalım inşallah hayırlı uğurlu evlatlarımız olsun
7171 Tugcenkkk çin rus kese şeklı nub teorısı aklına dha gelebılecek ne varsa hepsı kız bende dur bakalım dogrumu 😀
Merve_balaban123 Tugcenkkk canim Çin takviminde bende de erkek çıktı makas bıçak ta erkek çıktı tuz fekan onlarda hep erkek çıktı ama bebişim kiz senin ne zmana geliyor doğumun kac haftalik sin
7171 Smyye1B gözum korktu şuan banada şuan herkes kız hıssedıyoruz dıyolar😀ama özellıklede oglum sureklı kız cıkıcak flan dyo ama belkıde hıslerı doğru cıkar🤣
Tugcenkkk 7171 ahahah bende bir ekşiden soğudum şuan işe yaramıyormuş madem canım istesede yemesem olur demek ki 😂😂😂
Smyye1B 7171 Gerçekten öyle oldu eşime felan diyordum anayım ben hissediyorum diye ama yanlış hissetmiştim 😅 Annem abim aşırı şaşırdılar abim mesela hadi be nasıl erkek olur diye tepki vermişti 😅
7171 Smyye1B bende erkek kardesıme soruyorum dun sen ne hıssedıyosun flan dye hıssı flan bılmemde buda erkek cıkarsa bn gerçekten kaldıramam dıyo😀ıkı tane oglum var bu arada
3babymom Tugcenkkk aynen çevremde de ekşi yiyenlerin hep oğlu oldu ben de artık tam tersine inaniyom ekşi kız değil erkek 😂😂😂