35lavanta MerveeD bir emzirme 500 kalori yakıyo 🥳🥳🥳 İnşallah sütümüz bol olsun bizde bol bol emzirip az az sağlıklı beslenelim veririz 😂 (veremediler😂😂😂😂)
MerveeD 35lavanta şuan sadece sütüme güvenmek istıyorum Gögüs ucumda yok korkuyorum ah ah bebişler saglıklı olsun ne diyelim
Kayasabiha Arkadaşlar 27/6 haftalıkken bebeğin kilosu 1140 Gr dı sizce normalmi ben pek anlamıyorum haftasına göre iyimi şuan 30/3 haftalık oldum daha gitmedim doktora bilgisi olan varsa cvp versin ilk hamileligim🥰
Meri3220 Cerenleyim ağlayarak sarılmak istiyorum 3 5 9 kg duyunca utandıydım biraz 😅 30+1 16 kg tosun bu kız tosun diye sırtıma elim uzansa tıpışlıcam 😅😅
Kvrckmom ipekveatlas ya doktorum da öyle deyip korkuttu beni 25. Hafta gitmiştim o zaman da +7 kg olmuştum ve bana böyle giderse ileriye doğru vol daha fazla kilo alırsın dikkat et falan dedi korkuttu beni 😒 ama 28 olduk yine +7 hız bu ay almadan yanına gideceğim sanırım ve ayrıca yememezlik yapmadım sadece ekmek ve hamur işlerinden uzak durdum o kadar.