Feyzaerturkk Hafta hiç kilo almadım 60 la hamile kaldım 58 kiloya düştüm ilk haftalar hala 58 im normal mi bilmiyorum
MerveeD ipekveatlas Ben varken ne rekoru ayol 😂😂 31+3 12 kilo aldım🙈 ama bu ay almamısım gecen ayda 12 idi bu ay da aynı duruyorum inşallah hc almam ama ımkansız bu
Eliffefee Merve0303 maşallah bnde 8 kilo aldım 35+2 deyz kontrlm var sırf meraktan soruyorum bebeğinizin kılosu nasıl acaba
MerveeD Cerenleyim yaaa kızz tebrık ederım nasıl aldın o kadar bizdede iyi bünye varmıs Haa mıllet 5 kılo alıyor bız 15 20 amaaan can boğazdan gelır bebişlerimiz saglıklı dogsun yeter ❤️❤️
Meri3220 Cerenleyim ağlayarak sarılmak istiyorum 3 5 9 kg duyunca utandıydım biraz 😅 30+1 16 kg tosun bu kız tosun diye sırtıma elim uzansa tıpışlıcam 😅😅
Annecikk34 Esrakky normal moral bozma bulantı kesilince geri alıyorsun verdiklerini canım takma hiç bende kusmadan verdim şimdi toparladım çok şükür
35lavanta MerveeD bir emzirme 500 kalori yakıyo 🥳🥳🥳 İnşallah sütümüz bol olsun bizde bol bol emzirip az az sağlıklı beslenelim veririz 😂 (veremediler😂😂😂😂)