Gzdkrkgz benimkide erkek 💙 sağlıcakla alın kucağınıza inşallah ❤️❤️ Ben bugün gittim nst sancım çıkmadı ama magnezyum bırakmıştım hemen başla dedi doktorum yarın tekrardan başlayacağım nasipse 10 gün sonra kontrol muayenem var çatı muayenesine bakacak doktorum hakkında hayırlısı olsun canım benimde 1 hafta önden gidiyor 🙏🙏 Sezeryan planlı sanırım bakalım bende normal doğum istiyorum deneyeceğim ama bence 39 Sezeryan için daha iyi ne kadar içer de durursa o kadar daha iyi oluyor canım ❤️🙏 karar senin yine daha iyi kilo almış oluyor beslenmiş oluyor zorluk çekmezsin görümcem 37 de doğum yapmış ufaktı baya zorlandık dedi içinde kalması daha güzel dedi arkadaşım erkek bebek 40 haftayı doldurdu normal doğum istiyordu nasip olmadı açılması falan olmayınca Sezeryanla aldılar görsen maşallah hem uzun hem toplu ufak değil ❤️🙏 yine karar senin bebeğim bende öyle diyordum ya zorlanıyorum bi an önce olmadı kestireyim kucağıma alayım ama bir arkadaşım da doğum yaptı 36 da erkem bebek 4 hafta küvezde kaldı 🥲 ciğer gelişim 37 haftadan sonra da devam ediyormuş yine karar senin aceleci olma derim yine ben ❤️💙