gizeMutlu b0ncuk yalnız değilsin 😂 eğer öyle bir şey yaşarsam doğumdan sonra doktorun yüzüne bile bakamam zaten doğum stresi var birde bu oldu üstüne iyi mi 🤦🏻♀️🤰🏻İnşallah öyle bir durum yaşamayız 🙏🏻🙏🏻
b0ncuk gizeMutlu ay inşallah öyle olur çünkü ben doktorumun yanında çalışmıştım daha önce 3 5 kat fazla utanırım heralde 🙊
matmazelsu b0ncuk en temizi lazer epilasyon, bende lazere ilk başladığım gün dönüşte hamile olduğumu öğrendim sadece bir seans gidebildim şuan kara kara düşünüyorum.😅😅
b0ncuk matmazelsu planlı bi gebelik değil miydi neyse ki ilk seans tam ortasında aylarca gidip de öğrenmek daha kötü olurdu 😄
Mltmsncn b0ncuk ben braun un epilasyon aleti var tıraş bıçağıyla alıyorum.gayette memnunum. Tıraş bıçağıyla almıstım alet bozuldugunda öyle kötü olduki hemen tamir ettirip geri döndüm.
b0ncuk Mltmsncn epilasyon aletimin tıraş başlığı yoktu sırf bunun için yeni alet aldım ya inşallah memnun kalırım 👀
powermom06 b0ncuk ben lazere gidiorum doktorum ilk uc ay sonrasu gidebilirsin derinin 1/6milim altina inio isin kanitlanmis bi zarari yok dedi valla son ayim kaymak gibiyim ahshshsh :D
Nskyhn powermom06 ben de evde lazer epilasyon aleti ile yapıyorum. Çok rahat ediyorum. Işın yok diye biliyorum ben de ✨🤌
Demoscum b0ncuk tecrübe ettiğim için söyleyebilirim daha kötü oluyor jiletle aynı, kuaförüm bi ay agda bi ay jilet yaparsak eğer fazla batık olmayacağını söylemişti, ben öyle yaptım pek fazla batığım olmamisti. 🙏🏻