alcang GazeRock evet sürekli keşfette tariflerle karşılaşıyorum ordan görüp alma kararı verdim hatta🥶 tekrar çok teşekkür ederim😊
alcang ayshe54 bu temizlik olayı gerçekten araştırması gereken bi durum sanırım herkes aynı şeyden bahsediyo 🤗 teşekkür ederim yorumunuz için
alcang haziransekiz evet biz zaten 5 kişilik bi aileyiz muhtemelen xxl modelini alacağım. Görüntüleri de şahane pratikliği zaten çok iyi robot süpürgeden sonra favorim bu kesinlikle 🤌🏻
haziransekiz alcang bende robot süpürge düşünüyorum evi temizlemesi uzun sürüyor mu bide ses çıkarıyor mu çok. Hangi marka
alcang haziransekiz roborock s5max hatta bütçe varsa s7max bence. Benim evim 190 m2. Süpürmemesi gereken yerleri işaretliyorum. 70 dk falan bitmiş oluyo. Sesi de ilk çıkan modelleri kadar değil
Beybisininannesi alcang fırınınız iyise bence ona gerek yok.. Değilse de zaten fırın parası 🥲 gereksiz şişirildiğini düşünüyorum
alcang Beybisininannesi fırınım çok güzel ama tamamen zaman tasarrufundan dolayı düşünüyorum. 3 çocukla biraz yemek olayları sıkıntı çünkü🥶