alcang Ben Philips xxl modelini aldım.Kaba duruyor boyutu ama iç hazne diğer modellere göre daha büyük olması avantaj.
Donmuş patates ,ekmek gıda ısıtma,karışık sebze kızartması,köfte,tavuk,bonfile,kestane tarzı şeyler denedim bu zamana kadar.Hepsi başarılı oldu.
Temizliği biraz uğraştırıyor et ,tavuk gibi yağlı gıdalarda.Bir de rezistans temizliği zormuş ben daha temizlemediğim için yorum yapamam.Kapalı rezistanslı ürün var mı bilmiyorum Xiaomi rezistansı nasıl mesela öğrenmek lazım.
Ayrıca Philips xxl ’ta malzeme kalitesi çok iyi değilmiş pişirme haznesi deforme olanlar var,sanırım xiaomide malzeme kalitesi daha iyiymiş.Xiaomi alacaktım ben ama fiyatları fırlamıştı philips tercih ettim o yüzden.
Benim airfryerım yeni olduğu için bir sorunum yok şuan 2 aydır kullanıyorum.Biraz koku yapabiliyor et vs yağlı ürünlerde balkonda yapıyorum hiç kokmasın diye,duman oluyor diyenler oluyor bazen olabiliyor.
Ayrıca elektrolux ün de airfryerı popülerleşmeye başladı onu da incelemenizi tavsiye ederim.Bütçenize uygun olanı tercih edersiniz.Her türlü memnun kalırsınız diye düşünüyorum.